ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

28η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ


Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία αφού προτεραιότητα της νέας διοίκησης και των υπηρεσιών και συγκεκριμένα του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, είναι η στήριξη των εργαζομένων ως προς την ασφάλεια και τη διατήρηση της καλής τους υγείας.


Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί προληπτικά προγράμματα που μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι, screening test, ενημερωτικές ομιλίες, εμβολιασμούς για γρίπη, ηπατίτιδα Α και Β, όπως και τετάνου, καθώς και άλλου είδους δράσεις. Ο στόχος του εορτασμού πρέπει και είναι η διατήρηση από πλευράς των εργαζομένων της καλής υγείας τους, των κανόνων ασφάλειας στην εργασία και υπό το βάρος των δύσκολων καιρών για τη χώρα η διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στον χώρο εργασίας τους.
Επισημαίνεται ο σημαντικός ρόλος δημιουργίας ενός περιβάλλοντος πρόληψης, η εξασφάλιση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος που αποτελεί δικαίωμα, ευθύνη και καθήκον για όλους, για το κράτος, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια