ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ”!


 Η Αντίστροφη μέτρηση για το “Let's do it Greece 2015” έχει ήδη ξεκινήσει και οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα.



Στο  Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ετοιμαζόμαστε να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε το βουνό μας!
Την Κυριακή 26 Απριλίου και από τις 9:00 το πρωί έως το μεσημέρι δίνουμε ραντεβού στο Άλσος Αργυρούπολης, στη θέση «Πατητήρι» (Κιάφας και Διγ. Ακρίτα).
Δήμος, Εθελοντές, Φορείς και Κάτοικοι ΜΑΖΙ,
“καθαρίζουμε το βουνό μας”!

Η Δράση περιλαμβάνει γενικό καθαρισμό του βουνού, καθαρισμό της πλατείας στο Πατητήρι, ανακύκλωση, αποψίλωση χόρτων και επικίνδυνης βλάστησης, φροντίδα μονοπατιών, τοποθέτηση παγκακίων και πινακίδων ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον. 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο κάθε πολίτης που συμμετέχει θα πρέπει να φορά πρόχειρα και άνετα ρούχα, να έχει μαζί του καπέλο και αντηλιακή προστασία, καθώς και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο πιστεύει ότι θα φανεί χρήσιμο για τον καθαρισμό της περιοχής.
Ο Δήμος, με την ευγενική χορηγία της Sanitas, θα μοιράσει σακούλες δύο ειδών, για ανακυκλώσιμα και μη απορρίματα, καθώς και ειδικά γάντια. Παράλληλα, θα φροντίσει για την διάθεση πόσιμου νερού, φαρμακευτικού υλικού, αλλά και για τα εργαλεία καθαρισμού, ενώ οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου, με κατάλληλα μηχανήματα και οχήματα θα συνδράμουν και θα οργανώσουν την δράση.
Σας περιμένουμε στο μεγάλο εθελοντικό ραντεβού μας!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια