ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ! ΠΕΝΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ


Τολμώ να πω ότι δεν ήταν και το καλύτερό μου! Μέχρι που άρχισα να επισκέπτομαι τα σωστά μαγαζιά και να τρώω αυθεντικό sushi. Πάντα με τα δικά μου, προσωπικά, κριτήρια σου προτείνω πέντε μαγαζιά, νέα και παλιά, που θα σε κάνουν να λατρέψεις το ωμό ψάρι.


Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Mongo Sushi Spot
Στο  φιλόξενο ισόγειο της  Σκουφά 51 στο Κολωνάκι, ένα cozy μαγαζί σας περιμένει για να σας συστήσει την κουλτούρα της ασιατικής κουζίνας. Το πρώτο μίας σειράς καταστημάτων, αποκλειστικά με sushi, το «Mongo Sushi Spot» έρχεται να ταυτιστεί με τη γαστρονομική ποιότητα. Απευθυνόμενο τόσο στους λάτρεις του sushi και της υγιεινής διατροφής, όσο και σε εκείνους που ψάχνουν το εναλλακτικό στο γεύμα τους, όλοι έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν την αγαπημένη τους γεύση sushi, μέσα από μία γκάμα 40 επιλογών του πλούσιου μπουφέ.
Επιλέξτε ανάμεσα maki, inside out, sashimi (για τους μυημένους σουσάδες), gunkan με συνοδευτικά ginger, washabi και soya sauce, on the side salads και συνοδέψτε τα με το περίφημο Mongo Sake, αλλά και μπύρες από την Κίνα, την Ινδία και την Ταϋλάνδη. Οι φαν του γλυκού δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από τις δύο γλυκές sushi version, φράουλα-ακτινίδιο-πορτοκάλι με φύλλο σόγιας και λευκή σοκολάτα-φράουλα-τριμμένο μπισκότο!
Kazoku
Ένα μενού, που συνδυάζει σούσι κλασικό με new style πινελιές, ταρτάρ, yakitori –aka γιαπωνέζικο σουβλάκι τραβά τους λάτρεις του sushi από τη μύτη! Το μικρό σχετικά «Kazoku» (που πάει να πει «οικογένεια») επεκτείνει τα τραπέζια του και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη στοά του εμπορικού στη Γλυφάδα, και υπόσχεται να γίνει το στέκι σου.
Εξάλλου, το αφαιρετικό του στυλ με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, δημιουργούν μία τόσο ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα που κερδίζει το στοίχημα!
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια