ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΠΕΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΈΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό  Κέντρο ΄΄Μίκης Θεοδωράκης΄΄ το κοινό απόλαυσε για ακόμα μια φορά τα παιδικά τμήματα του Κέντρου Έκφρασης της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης, σε μια μουσικοθεατρική παράσταση  με τίτλο «Η μικρή Καπελού».


Τόσο το σενάριο του έργου όσο και η σκηνοθεσία ήταν της Θεατρολόγου Μπιτσακάκη Μαρίας. Οι γεμάτοι χιούμορ διάλογοι, που τα παιδιά απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο, αποζημίωσαν και τον πιο απαιτητικό θεατή.
Οι μικροί εκφραστές της θεατρικής τέχνης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και η ανταμοιβή τους ήταν το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα που συνόδευε κάθε τους «ατάκα».
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος  καθώς και στη Μπιτσακάκη Μαρία για την επιμέλεια της παράστασης και τη διδασκαλία ολόκληρης της χρονιάς.
Την παράσταση παρακολούθησαν μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και πλήθος κόσμου. Το αναμνηστικό που προσέφερε το μέλος της πολιτιστικής επιτροπής Κανελλίδης Χρήστος στη δασκάλα ήταν ένα βιβλίο ως μια προσπάθεια του τμήματος πολιτισμού για την προαγωγή της φιλιοφιλίας.
Ευχαριστούμε τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου για την κατασκευή των σκηνικών και τον υπάλληλο Μπάμπη Χολετσίδη για το εικαστικό κομμάτι.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο δήμο και στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια