ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016: ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ - ΕΛΛΑΔΑ 2 - 1

 Πιο χαμηλά δεν πάει! Οι ερασιτέχνες των Φερόε έκαναν την Εθνική να μοιάζει ομαδούλα και με το τελικό 2-1 την στέλνουν εκτός Euro 2016, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της!




Υπάρχουν στιγμές που ό,τι και να γράψει είναι λίγο, ελάχιστο, μιας και δεν γίνεται να αντικατοπτρίσεις την πραγματικότητα. Μια από αυτές είναι σήμερα και τα όσα είδαμε στους Νήσους Φερόες. Εκεί σε μια χώρα που το ποδόσφαιρο το έχουν ως χόμπι, οι ερασιτέχνες του Όλσεν έκαναν ό,τι ήθελαν την Εθνική μας. Μια Εθνική που δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε εδώ και πολλές δεκαετίες, ακόμα και τότε που δεν κατάφερνε απολύτως τίποτα. Τουλάχιστον τότε δεν γνώριζε ταπεινωτικές ήττες από ομάδες όπως οι Νήσοι Φερόες.


Γιατί ταπεινωτικό είναι να θέλεις ΜΟΝΟ τη νίκη για να έχεις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 και να χάνεις με 2-1 και με τον Καρνέζη καλύτερό σου παίκτη. Πλέον ούτε με θαύμα δεν μπορεί να έρθει η πρόκριση γιατί και να γίνει το θαύμα, θα πρέπει αυτή η ομάδα να μπορεί να κερδίσει και πάλι, κάτι που μόνο εύκολο δεν μοιάζει...
Ντροπιαστικό ημίχρονο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος που όσο και να μην θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί, ήταν ντροπιαστικό για την Εθνική. Δεν μπορείς να πεις αλλιώς το συγκεκριμένο διάστημα, καθώς ναι μεν οι παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά από την άλλη πίσω ήταν κίνδυνος-θάνατος.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχτηκε ένα γκολ, ενώ οι ερασιτέχνες των Φερόε έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα, σε ένα εφιαλτικό ημίχρονο για την Εθνική μας. Για την ακρίβεια ένα ακόμα εφιαλτικό ημίχρονο από τα πολλά που έχουν υπάρξει στα προκριματικά του Euro 2016.
Ευκαιρίες με το καλημέρα για τους... ψαράδες
Τι και αν η Εθνική μας ήταν η ομάδα που ήθελε όσο τίποτα άλλο τη νίκη; Στον αγώνα καλύτερα μπήκαν τα Φερόε και μόλις στο πρώτο λεπτό ή για να τα λέμε σωστά στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα, βρέθηκαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, με τον Έντμουντσον να αστοχεί από καλή θέση. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 7' ο Καρνέζης έδιωξε εξαιρετικά το σουτ και πάλι του Έντουντσον κρατώντας το μηδέν. Ένα πραγματικά τραγικό δεκάλεπτο με τα Φερόε να μοιάζουν Μπαρτσελόνα ή πιο σωστά την Εθνική μας να έχουν κάνει τους αντιπάλους τους να μοιάζουν Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.
Αντέδρασαν αλλά ένα λάθος έκανε το 1-0
Μετά το πρώτο τέταρτο οι παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν έκαναν το αυτονόητο. Πίεσαν τους υποδεέστερους ποδοσφαιρικά αντιπάλους τους και έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη μεγάλη στιγμή για την Εθνική χάθηκε στο 15' με τον Καρέλη να κάνει το σουτ και τον Ντάβιντσεν να διώχνει πάνω στην γραμμή. Ακόμα μεγαλύτερη ήταν αυτή στο 31' με τον Μήτρογλου να στέλνει με ωραίο σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νίλσεν.
Πριν προλάβουν όμως οι διεθνείς μας να στεναχωρηθούν από το δοκάρι, ήρθε ο Χάνσον να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0. Ο σκόρερ πήρε ωραία την μπάλα από τον Βατνχάμαρ και με όμορφο τελείωμα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τους διεθνείς μας να μην μπορούν να συνέλθουν από το σοκ και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω.
Τα ίδια και στο Β' μέρος
Και αν λέγαμε για ντροπιαστικό πρώτο ημίχρονο, τι να πούμε και για το δεύτερο. Και πάλι με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, η Εθνική ήταν τραγική. Αρχικά από το 47' έως το 56' υτο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βγήκε μπροστά και πάλεψε, χάνοντας ευκαιρίες με τον Κονέ, τον Μήτρογλου, αλλά και τον Καρέλη, με τον τελευταίο να τον σταματούν οι Νίλσεν και το δοκάρι.Τέσσερα λεπτά πριν το 60' ο Μήτρογλου κατάφερε να σκοράρει με τον Τοροσίδη ωστόσο να έχει κάνει επιθετικό φάουλ και το γκολ να μην μετράει.
Και όμως δεχθήκαμε και δεύτερο!
Και την στιγμή που η Εθνική ήταν μπροστά για να πιέσει να ισοφαρίσει, ήρθε η απόλυτη ταπείνωση με τον Όλσεν να δέχεται την ασίστ του Χολστ και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 2-0, ρίχνοντας ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι στους παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν. Αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν με τον Παπασταθόπουλο στο 84' και αφού πρώτα ο Καρνέζης είχε καταφέρει να σώσει μια ακόμα καλή στιγμή για τα Φερόε και τραγική για την άμυνά μας. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που περνούσε στο χαλαρό από τέτοια γήπεδα και να μειώνεται ακόμα περισσότερο απέναντι σε συγκροτήματα που φοβόντουσαν να την αντιμετωπίσουν. Τώρα όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά την κοιτάζουν στα μάτια κερδίζοντάς την κιόλας.
Αυτό είναι και το χειρότερο από την ήττα-αποκλεισμό κατά 90%. Το ότι η Εθνική έχει μικρύνει σε μεγάλο βαθμό και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα...
Man of the match: Όλα τα Νησιά Φερόε ήταν οι παίκτες του αγώνα. Μια ομάδα χωρίς ταλέντο, χωρίς την παραμικρή επιτυχία έπαιξαν με ψυχή και έκαναν πλάκα στον μεγάλο τους αντίπαλο. Οπότε αξίζουν μπράβο σε όλους για την εμφάνισή τους.
Αδύναμος κρίκος: Όλη η Εθνική μας ήταν αδύναμος κρίκος. Κανείς, μα κανείς με εξαίρεση τον Καρνέζη (τραγικό σε ένα τέτοιο ματς με τέτοια ήττα να είναι καλύτερος παίκτης σου ο τερματοφύλακας) δεν προσπάθησε, δεν πάλεψε και η ντροπιαστική ήττα ήρθε εύκολα.
Στο ύψος του: Αφού όλοι οι γηπεδούχοι ήταν οι παίκτες του αγώνα, στο ύψος τους θα βάλουμε τους δύο σκόρερ Χάνσον και Όλσεν.
Η γκάφα: Και στα δύο τέρματα η άμυνα ήταν τραγική και έκανε την μία γκάφα μετά την άλλη, ενώ πολλές και οι γκάφες στην επίθεση με τον Μήτογλου να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
Το στραγάλι: Ίσως πιο εύκολη διαιτησία δεν θα την περίμενε ούτε ο ίδιος ο Χόγκεν, το όνομα του οποίου δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου περνώντας απαρατήρητος όπως πρέπει για τους άρχοντες των αγώνων.
Το ταμείο του Gazzetta: Τι ταμείο να κάνεις από το σημερινό φιάσκο; Η σημερινή εμφάνιση σε φτάνει στο σημείο να λες καλύτερα να μας είχε αποκλείσει η ΟΥΕΦΑ από το να βλέπαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τραγικό θέαμα, παίκτες χωρίς νεύρο, χωρίς τίποτα και το ντροπιαστικό 2-1 από τα Νησιά Φερόε ήρθε όχι εύκολα αλλά πανεύκολα...
Οι συνθέσεις:
Ν. ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12' λ.τ. Ντάβιντσεν), Χολστ (74' Φερό), Βατνχάμαρ, Έντμουντσον (90+2' Γιόνσεν), Χάνσεν.
ΕΛΛΑΔΑ (Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Κονέ (81' Φούντας), Καρέλης, Φετφατζίδης (71' Κολοβός), Μήτρογλου.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



 phgh











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα




All Goals | Faroe Islands 2-1 Greece 13.06.2015 HD από EuropeanLeagueLiveGoal















All Goals | Faroe Islands 2 1 Greece 13.06.2015 HD από HdGoal

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια