ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

AΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8 - 7 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ

Ασχημη πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, καθώς έχασε με 8 - 7 από την Αυστραλία.  



Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση έχασε στις λεπτομέρειες 8-7 από την Αυστραλία και πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το επόμενο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας είναι την Τρίτη στις 09:30 π.μ., με αντίπαλο την Ολλανδία.


Η εθνική ουσιαστικά «χάρισε» τη νίκη στην Αυστραλία, αφού ένα λάθος της Ρουμπέση έδωσε την ευκαιρία στη Ζαγκάμε να βγει μόνη της στην κόντρα και να πετύχει το νικητήριο γκολ, 59΄΄ πριν τη λήξη. Στην επόμενη επίθεσή της η ελληνική ομάδα κέρδισε δύο αποβολές, αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις και η απέλπιδα προσπάθεια της Ρουμπέση στην εκπνοή σταμάτησε στα μπλοκ.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-1, 3-2
Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Τσουκαλά (π.π.), 1-1 Μπίντσγουερθ (κόντρα), 2-1 Μπάκλινγκ (π.π.), 3-1 Ζαγκάμε (π.π.), 3-2 Τσουκαλά (πεν.), 3-3 Τσουκαλά (πεν.), 3-4 Ρουμπέση (περιφέρεια), 3-5 Ελευθ. Πλευρίτου (πεν.), 4-5 Σάουθερν (π.π.), 5-5 Γουέμπστερ (π.π.), 6-5 ΜακΓκι (περιφέρεια), 6-6 Ασημάκη (π.π.), 7-6 Αραντσίνι (περιφέρεια), 7-7 Τσουκαλά (περιφέρεια), 8-7 Ζαγκάμε (κόντρα)
Η Αυστραλία είχε 4/7 με παίκτρια παραπάνω, δύο γκολ από την περιφέρεια και δύο στην κόντρα. Η ελληνική ομάδα είχε 2/8 με παίκτρια παραπάνω, 3/4 πέναλτι και δύο γκολ από την περιφέρεια.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Γκρέγκορι ΜακΦάντεν): Γιανίτσας, Μπίντσγουερθ 1, Μπάκλινγκ 1, Λίνκολν-Σμιθ, Γκόφερς, Νοξ, Γουέμπστερ 1, ΜακΓκι 1, Αραντσίνι 1, Σάουθερν 1, Χάλιγκαν, Ζαγκάμε 2, Γουέικφιλντ
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Στ. Χαραλαμπίδη, Κότσια, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Ι. Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη, Ελευθ. Πλερίτου 1, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου



 phgh










Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια