ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας


31.600 επιβάτες μετακινήθηκαν με την Δημοτική μας Συγκοινωνία σε 6 μήνες. Ένα έργο που αγαπήθηκε πολύ από τους Δημότες μας!


Από τις 21 Ιανουαρίου 2015 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το λεωφορείο της δημοτικης μας συγκοινωνίας, στην 1η γραμμή, μετακινήθηκαν 31.600 άτομα συνολικά. Πάντοτε στην ώρα του στις στάσεις που υπαρχουν σ όλες τις γειτονιές μας. Όπως βλέπετε στην φωτό στα στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας μας , η ροή ήταν σταθερά αυξητική για τους δημότες μας με μέσο όρο περίπου 5.500 άτομα μηνιαίως. Η 1η γραμμή καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της Άνω Αργυρούπολης που είχε σοβαρό πρόβλημα στην πρόσβαση της στο ΜΕΤΡΟ.
Η 2η γραμμή θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό και αναμένεται να καλύψει τις περιοχές Σουρμένων, Αγίας Παρασκευής και Ελαιώνα. Με την λειτουργία της 2ης γραμμής θα έχουμε καλύψει το σύνολο σχεδόν του δήμου μας και τις ανάγκες των δημοτών μας για δωρεάν μετακίνηση μέσα σε αυτόν. Και όλα αυτά στον 1ο κιόλας χρόνο της θητείας μας. Έργα που μένουν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.
Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια της δημοτικής μας συγκοινωνίας.
Συνεχίζουμε.......

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια