ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η πολιτική της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με το μεταναστευτικό, διαλύει τη συνοχή της χώρας, υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και αλλοιώνει τον πληθυσμό


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου,  ο Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης,  έκαναν  την ακόλουθη κοινή δήλωση:


Η πολιτική της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με το μεταναστευτικό, διαλύει τη συνοχή της χώρας, υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και αλλοιώνει τον πληθυσμό.
Η πολιτική αυτή καθίσταται ακόμα πιο επικίνδυνη στα νησιά του Β. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, στα οποία με την ανοχή της Κυβέρνησης, εισρέουν ανεξέλεγκτα, καθημερινά, από τα θαλάσσια σύνορά μας, όχι μόνο πρόσφυγες, αλλά και χιλιάδες παράνομοι μετανάστες από τη γειτονική χώρα.
Σε σχετική επίκαιρη επερώτησή μας προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, εκθέταμε τους κινδύνους (εθνικούς, πολιτισμικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, έξαρση της εγκληματικότητας) που διατρέχει η χώρα, πλην όμως η Κυβέρνηση τρεις (3) φορές ανέβαλε τη συζήτησή της, υπηρετώντας, προφανώς, κάποιο κρυφό σχέδιό της, το οποίο επιμελώς αποκρύπτει. 
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια