ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θα αλλάζουν κάθε εξάμηνο οι βουλευτές του Β.Λεβέντη - Δείτε τους 8 βουλευτές του


Με εννέα βουλευτές θα εκπροσωπείται η Ένωση Κεντρώων (μαζί με τον αρχηγό του κόμματος) στο Κοινοβούλιο. Ο 58χρονος αρχιτέκτονας, Δημήτρης Καβαδέλλας, βρίσκεται εδώ και 23 χρόνια δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη και υποψήφιος μαζί του σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κ. Καβαδέλλας μίλησε σε εκπομπή για το ξεκίνημα του κόμματος και τις δουλειές που είχε αναλάβει στο κανάλι.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς είναι βιοτέχνης και πατέρας δύο παιδιών. «Να καταφέρουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που είναι πολύ αδικημένοι, να δουν κάτι καλό» δήλωσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.
Ο 27χρονος Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ιδιοκτήτης ταβέρνας και παιδικού σταθμού, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Η ομάδα της Ένωσης Κεντρώων στις Σέρρες έκανε πολύ μεγάλη δουλειά».
Ο επικεφαλής του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος θα αλλάζουν κάθε εξάμηνο εκτός κάποιων εξαιρέσεων. Το κριτήριο για τις αλλαγές θα είναι το κοινοβουλευτικό έργο δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων

- Μάριος Γεωργιάδης (Α΄ Αθηνών)
- Βασίλης Λεβέντης και Γιώργος – Δημήτρης Καρράς (Β΄ Αθηνών), καθώς και Νίκος Χατζηαθανασίου εάν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης
- Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (Β΄ Πειραιώς)
- Δημήτρης Καβαδέλλας (Αττικής)
- Βασίλης Λεβέντης (Α΄ Θεσσαλονίκης) καθώς και ο Ιωάννης Σαρίδης εάν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθηνών
- Αριστείδης Φωκάς (Β' Θεσσαλονίκης)
- Γιώργος Κατσιαντώνης (Λάρισας)
- Αναστάσιος Μεγαλομύστακας (Σερρών)
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια