ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Ενεργός ο ρόλος της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικά σχέδια»


Νέα «ευχαριστώ τις ΗΠΑ» απ' τον πρωθυπουργό βλέπει το ΚΚΕ στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Αμερική | EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Έναν «πιο ενεργό ρόλο της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικά σχέδια» διαπιστώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, αλλά και τα εύσημα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση από τον πρόεδρο Ομπάμα.


«Νέα “ευχαριστώ τις ΗΠΑ” απ' τον πρωθυπουργό» βλέπει το ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με Αμερικανούς κι άλλους παράγοντες, καθώς και τα εύσημα απ' τον πρόεδρο Ομπάμα, δεν αφορούν μόνο τις διαπραγματεύσεις για το 3ο μνημόνιο και το ζήτημα του χρέους».
Αντιθέτως εκτιμά πως αφορούν κυρίως «την ανάληψη πιο ενεργού ρόλου της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που προωθούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ανατ. Μεσογείου και των Βαλκανίων, με πρόσχημα το “Ισλαμικό Κράτος” και την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών».
Τέλος, καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό «τι είδους ανταλλάγματα έχει δώσει και ποιες δεσμεύσεις έχει αναλάβει στο ζήτημα της επέμβασης στη Συρία, το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, το Κόσοβο και σε μια σειρά άλλα ζητήματα, που συνθέτουν την πιο ενεργή εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους -για τους λαούς- ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών στην περιοχή».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια