ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΕΑΠ είναι εδώ!


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάνοντας το 1ο σετ και στο 4ο με την πλάτη στον τοίχο αφού η Αργυρούπολη προηγήθηκε 23-20 και 24-23, η ΕΑΠ έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Αρη Αγγελόπουλο έκανε το «δύο στα δύο» και μπήκε με φόρα στο πρωτάθλημα. «Είναι σημαντικό ότι πήραμε το τρίποντο σε μια εορταστική ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Αρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είναι όμορφο να βλέπεις νεαρά παιδιά να προσπαθούν για τη νίκη και να τα δίνουν όλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τον θέλουμε μαζί μας και στη συνέχεια. Η παρουσία του με την Αργυρούπολη ήταν καθοριστική, αφού στήριξε την ομάδα στα δύσκολα και της έδωσε άλλη δυναμική».
Στο ερώτημα τι σημαίνει για την ΕΑΠ το «δύο στα δύο» ο Αρης Αγγελόπουλος τόνισε: «Απλώς ότι μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας νικήσει δύο ομάδες που θεωρητικά έχουν τους ίδους στόχους με εμάς. Ομως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και τίποτα ακόμη δεν έχει τελείωσει. Καμία ομάδα την 2η αγωνιστική δεν εκπλήρωσε τους στόχους της, ούτε έμεινε εκτός στόχων τόσο νωρίς».
Τα σετ: 22-25, 25-19, 25-21, 26-24
ΕΑΠ (Αρης Αγγελόπουλος): Δασκαλόπουλος, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Μούρτζης, Κάββουρας (Σύρος), Πατρινός, Γιαννούτσος, Γεωργιόπουλος, Ρηγάκος, Καραγιώργος -λ-
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια