ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φυσιολογική ήττα για το ΝΟΡ από τον Ολυμπιακό

ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ» ΚΕΡΔΙΣΑΝ 24-4, ΕΝΩ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ



Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με 24-4 από τον Ολυμπιακό το Σάββατο το μεσημέρι. Το παιχνίδι έγινε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά, αν και ο ΝΟΡ ήταν γηπεδούχος. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και γνωστή μεταξύ των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να το επιβεβαιώνει μέσα στην πισίνα.

Από την άλλη, ο ΝΟ Ρεθύμνου είχε τα καλά του διαστήματα στο ματς, με τον Κώστα Φιτσανάκη να βλέπει την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του, δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα ενόψει της συνέχειας που σαφώς είναι πιο σημαντική για τον σύλλογο. Παράλληλα, ο ΝΟ Ρεθύμνου την Κυριακή είχε πολύ καλή παρουσία στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο το ΚΟΠΙ στο κολυμβητήριο Ιλισίων. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρόβα για το παιχνίδι της Γλυφάδας το ερχόμενο Σάββατο, με τον Κώστα Φιτσανάκη να βλέπει με ικανοποίηση την προσπάθεια των παικτριών του.

Επιστρέφοντας τώρα στην πρεμιέρα του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 9-2, ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 16-3. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην τελευταία περίοδο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 επί μέρους σκορ, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-24. Επτά γκολ για τις ερυθρόλευκες πέτυχε η διεθνής φουνταριστός Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ ακολούθησε η Ελευθερία Πλευρίτου με 5. Από πλευράς ΝΟ Ρεθύμνου δύο γκολ πέτυχε η Μαυρέλου και από ένα οι Σαφέτη, Σολανάκη.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-9, 1-7, 0-6, 1-2.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μαυρέλου 2, Σαφέτη 1, Σολανάκη 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Ασημάκη 6, Ελ. Πλευρίτου 6, Τεντζαλίδου 3, Μ. Πλευρίτου 3, Σώρα 3, Ελευθεριάδου 1, Νιαρχάκου 1, Β. Πλευρίτου.
ΦΙΤΣΑΝΑΚΗΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ήταν ο τεχνικός του ΝΟΡ Κώστας Φιτσανάκης από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτριες του απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός τεχνικός του ΝΟΡ στάθηκε σε αυτά που δοκίμασε η ομάδα στο Σαββατιάτικο ματς και θέλει να τα εφαρμόσει στο παιχνίδι με την Γλυφάδα το ερχόμενο Σάββατο. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και καταφέραμε να έχουμε κάποια διαστήματα που είχαμε καλή απόδοση στο παιχνίδι μας. Αυτό με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να φανεί στην ουσία στον πίνακα του σκορ. Κάναμε καλή προσπάθεια για πρώτο επίσημο παιχνίδι, βάζοντας τον εαυτό μας σε αγωνιστική διαδικασία για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς βαθμολογικά. Όπως εν προκειμένω αυτό που έρχεται με την Γλυφάδα, το οποίο έρχεται και σχετικά νωρίς φέτος. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να δούμε κάποια πράγματα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών, αλλά είδαμε και την αγωνιστική κατάσταση των κοριτσιών. Τον τελευταίο μήνα βλέπουμε έμπρακτα την ομάδα να αλλάζει πρόσωπο κατά ένα μεγάλο ποσοστό και αυτό μας δίνει αισιοδοξία για τα παιχνίδια που έρχονται».
5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Μία ακόμη σημαντική επιτυχία ήρθε να προστεθεί για την Ρεθυμνιώτικη υδατοσφαίριση από το τμήμα Μίνι Κορασίδων του ΝΟ Ρεθύμνου. Η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του ΝΟΡ κατέκτησε την 5η θέση στην Ελλάδα, μετά από την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων την Κυριακή. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη είχε απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες σε αυτό το πρωτάθλημα, αφού αρχικά στον όμιλο κέρδισε τον Εθνικό (12-4), αλλά ηττήθηκε από Ιωνικό (4-18) και ΝΟ Βουλιαγμένης (4-19). Έτσι κατέκτησε την 3η θέση του Α’ ομίλου και στο παιχνίδι για την 5η-6η θέση επικράτησε με 14-12 του Πανιωνίου, κατακτώντας την 5η θέση. Πρωταθλητής Ελλάδας στο πρωτάθλημα Μίνι Κορασίδων ο Ολυμπιακός που κοουτσάρει ο Ρεθυμνιώτης Κώστας Χατζηδάκης, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό με 13-4 τον Ιωνικό, ενώ την 3η θέση πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επιβλήθηκε με 11-10 της ΝΕ Πατρών στον μικρό τελικό.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η)
Γλυφάδα – Ποσειδώνας Ιλισίων 11 – 6
Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 8 – 16
ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 4 – 24
Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟΒΑ 18 – 5
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
ΟΜΑΔΑ Β. Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ
1. Ολυμπιακός 3 1-0-0 24 – 4
-. Τρίτων Αμαρουσίου 3 1-0-0 18 – 5
-. ΝΟ Βουλιαγμένης 3 1-0-0 16 – 8
-. Γλυφάδα 3 1-0-0 11 – 6
5. Ποσειδώνας Ιλισίων 0 0-0-1 6 – 11
-. Εθνικός 0 0-0-1 8 – 16
-. ΝΟ Ρεθύμνου 0 0-0-1 4 – 24
-. ΝΟΒΑ 0 0-0-1 5 – 18
Η ΕΠΟΜΕΝΗ (2η – 31/10)
Γλυφάδα – ΝΟ Ρεθύμνου
Ποσειδώνας Ιλισίων – ΝΟΒΑ
ΝΟ Βουλιαγμένης – Τρίτων Αμαρουσίου
Ολυμπιακός – Εθνικός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια