ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο «χρυσός» Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πάει Κρήτη για να σαρώσει ξανά τα μετάλλια!



Όταν το ταλέντο και η θέληση για μάθηση συνοδεύονται από ποιοτική κατάρτιση και έμπειρους εκπαιδευτές, τότε πρόκειται για… «συνταγή» επιτυχίας που φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένουΤομέα Επισιτισμούτου Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!

 Με πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων σε εγχώριους και διεθνείς Διαγωνισμούς Μαγειρικήςστο ενεργητικό τους, συμμετοχή στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για τον Τουρισμό και τον Επισιτισμό (HORECA, ΕΞΠΟΤΡΟΦ, κλπ),αλλά και πρακτική άσκηση–και με αμοιβή- σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες (Aldemar, CostaNavarino, PortoCarrasκ.α), οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικήςτου ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας ετοιμάζουν βαλίτσες για την Κρήτη, προκειμένου να λάβουν μέρος –για 2η συνεχή χρονιά- στον7ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κρητικής Κουζίνας*.

Ο διαγωνισμός, που φέτος φιλοξενείται στα Χανιά και διοργανώνεται (όπως κάθε χρόνο) από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, έχει ως στόχο τη διαφύλαξη της Κρητικής Κουζίνας και της Μεσογειακής Διατροφής στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και την ανάδειξή τους.

Ο7ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Κρητικής Κουζίναςθα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο ΑγιάςΧανίωνστις 27, 28 & 29 Νοεμβρίου 2015, με τηνυποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης(Ο.Α.Δ.Υ.Κ.).

Μαγειρική Τέχνη - ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chefκαι«Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης», με παρακαταθήκη τα 6 μετάλλια που απέσπασαν από την περσινή τους συμμετοχή, προετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο φετινό διαγωνισμό, και -γιατί όχι;- να σαρώσουν και πάλι τα μετάλλια!


*Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και ο χώρος θα φιλοξενήσει παράλληλες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια