ΕΛΕΓΧΟΣ HIV ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β και C ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ HIV ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β και C


Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, την 1η Δεκεμβρίου   το τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης   φιλοξενεί  την Τρίτη  1 Δεκεμβρίου  2015  από 18:00 έως 21:00 μμ  τη κινητή μονάδα  της κυβερνητικής οργάνωσης  Praksis  για προληπτικό έλεγχο  για τον ιό HIV και την ηπατίτιδα  B και C στην πλατεία του  Μετρό στο Ελληνικό.

Ο Δήμος μας συμμετέχει με μεγάλο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους ενέργειες ευαισθητοποίησης και πρόληψης αφού προτεραιότητα αποτελεί για όλους η υγεία των πολιτών .
Η κινητή Μονάδα που θα βρίσκεται στο μετρό, θα δώσει την δυνατότητα  σε όσους επιθυμούν να εξετασθούν, με το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων των συγκεκριμένων  ιών, με το σάλιο ανώδυνα, ανώνυμα και εμπιστευτικά  και να ενημερωθούν για τους τρόπους μετάδοσης  και προφύλαξης από τις παραπάνω νόσους.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ





klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive