ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας έπαιξε «μπάλα» για την ΜΚΟ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»

Για την ενίσχυση της ΜΚΟ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» (Φίλοι της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών) έπαιξαν «μπάλα» το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στο πλαίσιο των μεγάλων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα* που έγινε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12.00 στο STARSPORTCLUB (Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, πριν την Α’ πλαζ Βούλας).

Στο εν λόγω φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το Star Sport Club, η μικτή ομάδα του αθλητικού κέντρου που απαρτίζεται από βετεράνους διεθνείς ποδοσφαιριστές και γνωστούς καλλιτέχνες και η ομάδα ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) αντιμετώπισαν τη μικτή ομάδα Εκπαιδευτικών Ομίλων (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και Εκπαιδευτήρια ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ), με στόχο τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τον κόσμο που θα παρακολουθούσε τον αγώνα να διατεθούν για την στήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».

Τον αγώνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού/Αργυρούπολης-, τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές όπως ο Σίνισα Γκόκιτς, ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο ο Ανδρέας Μπονόβας και ο Αντώνης Γλύκας, ενώ συμμετείχε με την ομάδα των Star και ο Κώστας Φραγκολιάς.


Στην ομάδα των Εκπαιδευτικών Ομίλων εκτός από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ, συμμετοχή είχαν και τα Le Massage Health & Beauty.
Χορηγοί επικοινωνίας τους: ΣΠΟΡ FM 94,6, gazzetta.gr, αρτtv, atticacoast, ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ι.ΙΕΚΞΥΝΗΓλυφάδας: 210- 9640117
www.iek-xini.edu.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια