ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με τη... βούλα ο Ζντοβτς στην ΑΕΚ

Η «ΕΝΩΣΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΒΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ
O Γιούρι Ζντοβτς θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο INTIMEsports
                             
«H διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο καταξιωμένος Σλοβένος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ''Βασίλισσας'' μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια (1,5 + 1)...».



Με αυτό τον τρόπο η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι το «ξανθό σκυλί», όπως ήταν το παρατσούκλι του όταν έπαιζε, αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.
Ο Σλοβένος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο (23/12).
Η επίτευξη της συμφωνίας πέρασε από διάφορα στάδια, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ήθελε ο Ζντοβτς να εργάζεται μόνο για την ομάδα του. Θυμίζουμε ότι ήταν προπονητής τόσο στην Γκαζιαντεπσπόρ όσο και στην εθνική Σλοβενίας. Μάλιστα η τουρκική ομάδα είχε προλάβει να επιβεβαιώσει με επίσημη ανακοίνωσή της τη συνεργασία με την «Ενωση», αναφέροντας πως ο Ζντοβτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και πως δεν ήταν δυνατόν να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του.
Με λιγότερα χρήματα
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σλοβένος για την πρώτη χρονιά συνεργασίας θα λάβει περίπου 150.000 ευρώ, ποσό λιγότερο από όσα προέβλεπε η συμφωνία του με την Γκαζιαντεπσπόρ (200.000 ευρώ).
Η έλευση του νέου προπονητή, σε συνδυασμό με τον δανεισμό του Φιλ Σκραμπ, φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο για την αξιοποίηση του Εντιν Ατιτς. Εφόσον ο Ζντοβτς δεν μείνει ικανοποιημένος από τον νεαρό Βόσνιο, τότε η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός πιο έμπειρου και αθλητικού φόργουορντ.
ΜΙΧ. ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια