ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πάει για το «μπαμ» με Ντούλκις η ΑΕΚ!



Σε μία εποχή πολύ δύσκολη, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, η ΑΕΚ αποτελεί μία από τις τρανταχτές εξαιρέσεις. Με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δίνει συνεχώς χρήματα, θέλοντας να δει την αγαπημένη του ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό, οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται
με την "Ενωση" να έχει ρίξει τα δίχτυα της στη γειτονική Τουρκία

5 άρθρα
1 ομάδα

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του SDNA, προερχόμενες από την γείτονα χώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον σπουδαίο σουτέρ, Ντεϊβίντας Ντούλκις, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπελεντίγιε. Ομάδα, στην οποία πρόσφατα πήγε ο προερχόμενος από την ΑΕΚ, Κρις Ουόρεν. 

Ο Ντούλκις είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.95 και στην Μπελεντίγιε μέχρι στιγμής έχει 10.1 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Λιθουανός γκαρντ, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Γιούρι Ζντοβτς (αφού ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στην τουρκική Γκαζιάντεπ), έχει περάσει επίσης από Τόφας, Ανβιλ, Ρίγα και Λιέτουβος Ρίτας, ενώ πέρυσι ήταν στην Βενέτσια. Εχει εν πολλοίς αμερικάνικη μπασκετική παιδεία, αφού πήγε σε χάι σκουλ των ΗΠΑ, ενώ για τέσσερα χρόνια σπούδασε και έπαιξε μπάσκετ στο Φλόριντα Στέιτ.

Η περίπτωση του Ντούλκις δεν είναι εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο με την Μπελεντίγιε, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει την άκρη. Η "Ενωση", για παν ενδεχόμενο, ρίχνει κι αλλού ματιές, όπως στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που επίσης παίζει στην Τουρκία (στην TED Κόλετζ).

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια