ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πολυκατάστημα Attica ανοίγει στα νότια προάστια


Τζίρο 160 εκατ. ευρώ πέτυχαν το 2015, από 136 εκατ. ευρώ το 2014, τα Αττικά Πολυκαταστήματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σχέδια για νέες επενδύσεις για ανακαίνιση του καταστήματος στο City Link, ύψους 4 εκατ. ευρώ και νέο σημείο αυτή τη φορά στα Νότια Προάστια.



Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της διοίκησης συνεχίζεται η αναζήτηση κατάλληλου ακινήτου για τη δημιουργία ενός ακόμη σημείου στα νότια προάστια της Αθήνας κατα προτίμηση στη Γλυφάδα εγκαινιάζοντας δεκάδες θέσεις εργασίας.
Επίσης προγραμματισμένη είναι για φέτος η έναρξη ανακαίνισης του κεντρικού και παλαιότερου καταστήματος στο City Link, τη φετινή άνοιξη, η οποία αναμένεται να απαιτήσει επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικότερα, το κεντρικό πολυκατάστημα στο City Link (το οποίο αποτελεί το πρώτο κατάστημα του δικτύου και συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας) εμφάνισε πωλήσεις της τάξης των 64 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 8%. Το δεύτερο αθηναϊκό κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall παρουσίασε πωλήσεις 43 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 7% έναντι του 2014, ενώ το σημείο στο The Mall Athens, αύξησε τις πωλήσεις του κατά 2%, στα 2 εκατ. ευρώ. Το πολυκατάστημα του ομίλου εντός του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη συνεισέφερε πωλήσεις 15 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 3%.
Σε ό,τι αφορά στην προ φόρων κερδοφορία, διαμορφώθηκε στα 10,3 εκατ. ευρώ το 2015, ελαφρώς μειωμένη έναντι των 10,5 εκατ. ευρώ του 2014, μεταξύ άλλων λόγω και των υψηλών αποσβέσεων για την πρόσφατη επένδυση της Θεσσαλονίκης.
Σε ό,τι αφορά στην προ φόρων κερδοφορία, διαμορφώθηκε στα 10,3 εκατ. ευρώ το 2015, από 10,5 εκατ. ευρώ του 2014.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 phgh car service πηηγ


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH



Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια