ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με τη “βούλα” του εισαγγελέα “συκοφαντικό το δημοσίευμα του Hot Doc” για τον Α.Βγενόπουλο


Σε “συκοφαντικό δημοσίευμα” του περιοδικού Hot Doc αναφέρεται με ανακοίνωση του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, με αφορμή την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των καταγγελιών του εντύπου περί “δικαστικού πραξικοπήματος” προκειμένου να ευνοηθεί ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος.


Η ανακοίνωση του κ. Ντογιάκου έχει ως εξής:
“Στο περιοδικό Hot Dοc καταχωρήθηκε συκοφαντικό δημοσίευμα με τον πηχυαίο τίτλο “Πραξικόπημα στη Δικαιοσύνη για χάρη του Βγενόπουλου”. Μάλιστα τον τίτλο αυτό υιοθέτησε και προέβαλε, πρόωρα και καθ΄ υπερβολή, μερίδα πολιτικών και δημοσιογράφων, αποδόθηκε δε μομφή στη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της. Επίσης, ο εκδότης του εν λόγω περιοδικού υπέβαλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Με αφορμή τις καταγγελίες αυτές ο αρμόδιος αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου -Επόπτης των Οικονομικών Εισαγγελέων και Εισαγγελέων Διαφθοράς- κ. Νίκος Παντελής, με διάταξή του αποφάνθηκε ότι όλες οι ενέργειες της Εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι απολύτως νόμιμες. Κατόπιν τούτων η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί από την ίδια εισαγγελική λειτουργό με αντικειμενικότητα και αμεροληψία προς κάθε κατεύθυνση”.
Να σημειωθεί ότι το περιοδικό με δημοσιεύματα του, ισχυριζόταν πως αναρμοδίως και “κατά παράβαση καθήκοντος” η εισαγγελέας κ. Τσατάνη ζήτησε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς να της διαβιβάσουν δικογραφία που αφορούσε τον επιχειρηματία και συνεργάτες του, προκειμένου να τη συσχετίσει με άλλη δικογραφία που αφορά τον κ. Βγενόπουλο και χειρίζεται η ίδια.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια