ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έρχεται διάσπαση στο Ποτάμι! Δείτε τι φοβούνται...


Φουντώνουν τα σενάρια περί "πραξικοπήματος" στο Ποτάμι, λίγο πριν από το Συνέδριο του κόμματος στις 26 Φεβρουαρίου, όπου πιθανολογείται πως θα παρατεθούν πολλές αντικρουόμενες θέσεις, οι οποίες αναμένεται να ανεβάσουν τους τόνους. 



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, αναμένεται να συζητηθούν όλα τα σενάρια για συνεργασία με άλλα κόμματα, αλλά και η αλλαγή ηγεσίας, καθώς ένα μέρος των στελεχών του κόμματος είναι δυσαρεστημένα από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Το θέμα της ηγεσίας τέθηκε λίγο μετά το χαμό που προκλήθηκε μετά τη δημιουργία κλειστής ομάδας στο facebook με τίτλο "Ευρωπαϊκό Ποτάμι", στην οποία συμμετέχουν στελέχη το κόμματος. 
Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν πως οι σχέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χάρη Θεοχάρη έχουν φτάσει στο ναδίρ. Μάλιστα, όταν ένας από τους δύο μιλάει στη Βουλή, ο άλλος είτε απουσιάζει, είτε προσποιείται πως κοιτάζει αλλού. Όλα αυτά έχουν προκληθεί ύστερα από τις πληροφορίες που διέρρευσαν σχετικά με την απόφαση του Θεοχάρη για συλλογή υπογραφών, προκειμένου να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια