Η νηστεία
αποτελεί μια καλή αφορμή, και σίγουρα μια ιδανική ευκαιρία για απεξάρτηση του
καταπονημένου σώματος από κακές διατροφικές συνήθειες.
Στο τραπέζι μπαίνουν
νέα, ιδιαίτερα θρεπτικά υλικά, που δεν μπορείς παρά να δοκιμάσεις, καθώς η
διαφορετική τους όψη και υφή προσδίδει μια άλλη νότα στην γεύση. Δοστε λοιπον
χωρο στα οσπρια της ελληνικης γης,δοκιμαστε το ταχινι στη καθημερινοτητα
,αντικαταστηστε τα σνακ με φρουτα και λαχανικα
Ειδικά στη
νηστεία η καλή πρώτη ύλη αναδεικνύεται αβίαστα, διότι οι συνταγές είναι απλές με
αποτέλεσμα τα υλικά να μιλούν από μόνα τους.
Ρεβύθια με
σπανάκι
½ κιλο
ρεβύθια
1 1/2 κιλο
σπανακι
2 πρασα
Αλατι
Πιπερι
Χυμός από 1 λεμόνι
½ μάτσο μάραθο
1 κούπα ελαιόλαδο
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια το βράδυ χωρίς σόδα
(πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι καταστρέφει τα ιχνοστοιχεία)
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό και μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα πράσα και κατόπιν το σπανάκι,μόλις το φαγητό χυλώσει προσθέτουμε λεμόνι,μυρωδικά και τέλος ελαιόλαδο
ΤΗΛ.:2108985996












0 Σχόλια