ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

'Ανάπτυξη και διατροφή παιδιών νηπιακής και προσχολικής ηλικίας- Λοιμώδη νοσήματα- πρόληψη'


Με επιτυχία συνεχίζονται οι ενημερωτικές ημερίδες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης που αφορούν θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα.


Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/4/2016 στο ΠΟΣΚ “Μίκης Θεοδωράκης” ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Ανάπτυξη και διατροφή παιδιών νηπιακής και προσχολικής ηλικίας -Λοιμώδη νοσήματα- πρόληψη »
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Φώτη Ιασωνίδη ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του τμήματος να οργανώνει ημερίδες με εκλεκτούς εισηγητές-επιστήμονες για την ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών για διάφορα θέματα .
Η κα Χαρά Ασημάκη, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου Παίδων “Μητέρα” ,Παιδίατρος Βρεφονηπιακών Σταθμών Αργυρούπολης στην εισήγησή της αναφέρθηκε στα λοιμώδη νοσήματα που ταλαιπωρούν παιδιά και γονείς στην ηλικία των νηπίων και βρεφών και τους τρόπους αντιμετώπισης τους μέσα στην οικογένεια και στο σχολικό περιβάλλον.
Ο κ. Ανδρέας Πετρόπουλος Παιδίατρος, Επιστημονικός Συνεργάτης της  Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, Τμήμα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής αναφέρθηκε λεπτομερώς στα στάδια της σωματικής και ψυχοσωματικής ανάπτυξης των παιδιών που συχνά απασχολούν τους γονείς.
Η κα Φαίη Καλονάρχη Νοσοκομειακός διαιτολόγος του "ΓΝΑ Κοργιαλένειο-Μπενάκειο" ΕΕΣ εισηγήθηκε σχετικά με την σωστή διατροφή των παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας και τα στοιχεία που θα πρέπει να περιέχει σε εβδομαδιαία βάση ενώ σύστησε και “τρόπους” προσέλκυσης των παιδιών για να δοκιμάσουν νέες τροφές, χρήσιμες για την ανάπτυξή τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Ιασωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Μηνόπουλος η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης κα Ηρώ Κατσαρού , εκπαιδευτικοί, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και γονείς.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια