ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι παραστάσεις για το Θεατρικό Εργαστήρι Ελληνικού


Το Σάββατο 16 Απριλίου στο Δημοτικό θέατρο  της  οδού  Ολυμπίας 5 έγινε η πρεμιέρα της παράστασης του τμήματος εφηβικής σκηνής της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού με το έργο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 79 ημέρες» της Στέλλας Κωνσταντάτου  σε σκηνοθεσία της ίδιας.


 Το διήμερο των παραστάσεων  16 – 17 Απριλίου το Δημοτικό Θέατρο φιλοξένησε πλήθος θεατών μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν μια ακόμα πετυχημένη θεατρική παραγωγή του δήμου μας.
Το έργο με κείμενα της ίδιας της δασκάλας είναι ένα σύγχρονο έργο το οποίο βασίστηκε πάνω στο έργο του Ιουλίου Βέρν που με έξυπνο τρόπο και χιούμορ μιλάει για τη φιλία, την αλληλεγγύη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι σε όλο τον κόσμο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, τον σκηνογράφο για το λιτό και απέριττο σκηνικό, τον φωτιστή - ηχολήπτη για τα φώτα - μουσική επιμέλεια , και φυσικά τους έφηβους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καθοδήγηση της δασκάλας και ηθοποιού κ. Στέλλας Κωνσταντάτου.
Στην πρεμιέρα,  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Οικολογίας κ. Βίκυ Φουσκίδου και η πολιτιστική επιτροπή προσέφεραν από ένα βιβλίο σε όλους τους συντελεστές της παράστασης με σκοπό της προαγωγή της βιβλιοφιλίας
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους τα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και πάνω από όλα τους γονείς των μαθητών που είναι πάντοτε παρόντες.
Καλούμε επίσης όλους εσάς που δεν προλάβατε, να έρθετε την επόμενη Κυριακή 24 και την Μ. Δευτέρα 25 να θαυμάσετε τους έφηβους ηθοποιούς που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους μεγαλύτερους.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια