ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης


H έκθεση των Εικαστικών Καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, και πραγματοποιείται στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού. Είναι ένα βήμα που δίνει ο δήμος κάθε χρόνο στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους.



Φέτος η έκθεση πραγματοποιείται από 18 – 24 Απριλίου 2016 και οι συμμετοχές των καλλιτεχνών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη χρονιά. Τα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν την Δευτέρα 18/4/2015 στις 20:00, πλαισιώθηκαν με μουσική και συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου, τ Δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο Γιάννη, Αντιδημάρχους  και δημοτικούς συμβούλους που συνεγχάρηκαν από κοντά τους δημιουργούς.



Ο Δημάρχος, συνεχάρη όλους τους καλλιτέχνες για τις δημιουργίες τους και δήλωσε ότι είναι σημαντικό στις δύσκολες εποχές μας να παράγεται πολιτισμός μέσα από την τέχνη. Δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει  στα πλαίσια  αυτά να βρει μόνιμο χώρο γαι έκθεσης έτσι ώστε να μπορούν οι Δημότες να παράγουν τον δικό τους σύγχρονο Πολιτισμό.  Με αφορμή την ανακαίνιση που γίνεται στον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου κάλεσε όλους τους καλλιτέχνες να προσφέρουν έργα που θα κοσμούν τους χώρους του, πρόταση που χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες.


Το πολύ υψηλό επίπεδο των εκθεμάτων και τα ποικίλα θέματα όπως προσωπογραφίες, τοπία, αγιογραφίες, θαλασσογραφίες  και οι διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική με μολύβι, κάρβουνο, ελαιογραφίες , ακρυλικά κ.α. ενθουσίασαν τους επισκέπτες. Παράλληλα λειτουργεί έκθεση με κόσμημα και χειροτεχνίες δημοτών που πραγματικά αξίζει να επισκευθείτε.
Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού μεταμορφώθηκε σε «καταξιωμένη gallery» από τα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και ιδιαίτερα την κ. Πέππα Μαρία που επιμελήθηκε το στήσιμο της έκθεσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του δήμου για την συμμετοχή τους  σε όλα τα στάδια της διαδικασίας υλοποίησης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καλούμε όλους όσους δεν πρόλαβαν ακόμη να την επισκευφθούν  και ευχόμαστε και του χρόνου να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε άλλη μία παρόμοια ή και γιατί όχι ακόμη καλύτερη έκθεση. Ώρες λειτουργίας απόγευμα 18:00 – 21:00 και Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια