Με κέφι και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε η 13η «Εορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

Με κέφι και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε η 13η «Εορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.


Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016  πραγματοποιήθηκε η 13η κατά σειρά Εορτή του Παιδιού, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Νεότητος, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β., στη πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως.

Τον Γενικό Συντονισμό και την ευθύνη της οργάνωσης φέτος είχε ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιος Χρήστου, ο οποίος επιμελήθηκε και την ταινία που προβλήθηκε στο τέλος.

Για πάνω από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, χιλιάδες παιδιά από όλη την Αττική, μαζί με τους γονείς τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα 26 περίπτερα-δοκιμασίες από τα οποία αποκόμισαν δώρα.
Τα παιδιά, περνώντας από τα υπόλοιπα περίπτερα (συνολικά 37),

 δροσίστηκαν με χυμούς και νερά,

έφαγαν παγωτά, σουβλάκια,


μαλλί της γριάς, ποπ-κορν και λουκουμάδες,

ψυχαγωγήθηκαν με 2 θεατρικές παραστάσεις ,

 κινούμενα σχέδια, κινηματογράφο,
 χορευτικά από παιδικά και νεανικά ενοριακά συγκροτήματα

 ζωντανή μουσική από διάφορα μουσικά σχήματα και άλλα ερασιτεχνικά συγκροτήματα,

φυσικά όλα δωρεάν, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως.

   Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος έδωσε για άλλη μια χρονιά το «παρών»  και είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, τους γονείς και τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας εικονάκια και δίδοντας την ευχή του.
Ο Μητροπολίτης μας είχε επίσης την ευκαιρία  να ξεναγηθεί στα 37 περίπτερα και να στηρίξει τους κατηχητές, τους μουσικούς, τους χορευτές και όλους τους εθελοντές, οι  οποίοι διακόνησαν τη γιορτή και συνέβαλαν στο ωραίο αποτέλεσμα. 

Δε δίστασε δε να δοκιμάσει και ο ίδιος τις ικανότητές του σε  κάποια από τα περίπτερα.
      Στο τέλος Σεβασμιώτατος έκλεισε τη Γιορτή ευχαριστώντας όλους για την συμμετοχή τους, τονίζοντας ιδιαιτέρως  τον εθελοντισμό ο οποίος είναι σημαντικός για να λειτουργήσει αυτή η Γιορτή αλλά και γενικότερα τα πράγματα στον τόπο.  

Είπε επίσης ο Ποιμενάρχης μας, ότι στο Άγιο Όρος όπου αναχωρεί από την Δευτέρα, θα ευχηθεί ιδιαιτέρως για την πνευματική προκοπή όλου του ποιμνίου. οι εθελοντές -κατηχητές και μη- που συμμετείχαν στα περίπτερα, το κουκλοθέατρο, τα χορευτικά έλαβαν από τον Σεβασμιώτατο  το νέο βιβλίο που εκδόθηκε από την Μητρόπολή μας,  ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για τους κόπους τους. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive