ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Μαρινάκης φλερτάρει με “βαρύ” όνομα για να αναλάβει το κανάλι του

Με “βαρύ” όνομα από τον χώρο της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, φλερτάρει παρασκηνιακά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λειτουργία του νέου καναλιού, την άδεια για το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει ο γνωστός εφοπλιστής, μέσω της σχετικής διαδικασίας αδειοδότησης από την κυβέρνηση.

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιμένουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει ζεστά το θέμα του τηλεοπτικού σταθμού, κάτι άλλωστε που φαινέται και από τα μεγάλα χρηματικά ποστά τα οποία δηλώνει διατεθειμένος να επενδύσει.
Κατανοώντας ωστοσο ότι η τηλεόραση έχει… ιδιαιτερότητες, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με “βαρύ” τηλεοπτικό όνομα, ώστε το νέο κανάλι να στηθεί σε δομημένες βάσεις, και να καταφέρει σύντομα θα διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα του ανταγωνισμού.
Το περιβάλλον του γνωστού εφοπλιστή πάντως προσεγγίζουν ήδη διάφοροι… ενδιαφερόμενοι, για να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους, και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στο νέο σχήμα.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια