ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεν είπαν ούτε κουβέντα...

Ο ΒΙΚΤΟΡ ΕΔΩΣΕ ΡΕΠΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το κλίμα στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» ήταν κάτι... παραπάνω από βαρύ στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού, με τον Βίκτορ να επιλέγει τον δρόμο της σιωπής και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην μπαίνουν στη διαδικασία του group therapy για να αναζητήσουν τα αίτια της κακής εμφάνισης. Ηταν τόσο βαρύ το κλίμα χθες στου Ρέντη που η ατάκα «σήμερα κατάλαβαν οι πιο πολλοί τι έγινε» φανερώνει την κατάσταση που επικρατούσε.


Πολλοί θα περίμεναν ότι ο 41χρονος τεχνικός των Πειραιωτών θα μιλούσε στους παίκτες του ίσως χρησιμοποιώντας και σκληρή γλώσσα, αλλά τελικά ο Ισπανός προτίμησε να μην ανεβάσει τους τόνους μια μέρα μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στη Χάποελ, βλέποντας την απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών του. Τα σκυμμένα κεφάλια των παικτών του Ολυμπιακού φανερώνουν και την κακή ψυχολογία που έχουν μετά το προχθεσινό ματς οι πρωταθλητές, ωστόσο ο Βίκτορ καλείται να βρει λύση και στο συγκεκριμένο θέμα, εν όψει της ρεβάνς με τους Ισραηλινούς το βράδυ της Τετάρτης. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν βάρη χθες στο γυμναστήριο ενώ έγινε κι ένα φιλικό (δύο 25λεπτα ημίχρονα) με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.
Τους έδωσε ρεπό
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, ανακοίνωσε στους παίκτες του πως σήμερα θα έχουν ρεπό και οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στου Ρέντη για προπόνηση το Σάββατο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον δεύτερο αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Οι κλωτσιές του Ντουρμάζ
Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Βίκτορ. Ο Σουηδός αποχώρησε με αργά βήματα απ’ τον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε στον... πάγκο, ρίχνοντας μια κλωτσιά. Μάλιστα ο Ντουρμάζ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά κλώτσησε και την τσάντα του γιατρού των «ερυθρόλευκων», Χρήστου Θέου, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ο Βίκτορ, πάντως, δεν είπε το παραμικρό στον διεθνή εξτρέμ.
Στον ΑΝΤ1 η ρεβάνς
Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί στη ρεβάνς με τη Χάποελ στις 3 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό χθες ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τηλεοπτικά το δεύτερο ματς των Πειραιωτών με τους Ισραηλινούς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια