ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καλοκαίρι στην πόλη; Το «Greek Spirit» σου κρατά παρέα

Απολαυστικές, νόστιμες,  αυθεντικές προτάσεις στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς... σε ένα εστιατόριο! Ο αγαπημένος και ταλαντούχος σεφ Βησσαρίων Παρθένης δημιούργησε  ένα cozy μαγαζί στην Αργυρούπολη με το όνομα «Greek Spirit». 


Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Μια σύνοψη παιδικών χρόνων με γεύσεις γιαγιάς και εικόνες από χειμώνες και καλοκαίρια, με αλμυρές πίτες και βλίτα γιαχνί μέχρι τηγανιτές πατάτες με τυράκι στην κορυφή κι ένα τηγανιτό αβγό να τα σκεπάζει και να τα νοστιμεύει όλα.
Στο «Greek Spirit», βέβαια, πρώτα πρώτα θα εντυπωσιαστείτε από το οικείο περιβάλλον, τους θετικότατους σερβιτόρους, την ζεστή διακόσμηση (υπάρχουν γωνιές που η μνήμη έχει συνδέσει με τα μπακάλικα της παιδικής μας διαδρομής) και τον πολύπλευρο σεφ, που ξέρει να προτείνει, να εντυπωσιάζει και να σχεδιάζει την εικόνα ενός τραπεζιού... σαν να μπαίνει μέσα σε παλιές φωτογραφίες.
Άξια αναφοράς και τα σερβίτσια! Πιάτα βαθιά, που θυμίζουν τους θησαυρούς στα ντουλάπια της γιαγιάς, της κάθε γιαγιάς. Μπακιρένια τηγάνια, γλυκύτατα βαζάκια για κάθε είδους χειροποίητο γλυκό και ό,τι άλλο δε βάζει ή βάζει ο νους σας. Και όλα αυτά τα ωραία σε τιμές, που, όταν τις δείτε γραμμένες, απλά χαμογελάτε.
Info
Μαρίνου Γερουλάνου 58, Αργυρούπολη, Τηλ.: 2109945772
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια