ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ που έκαναν κόντρες

Η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ που έκανε κόντρες, κατέληξε έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας. - Πηγή: facebook

Οκτώ ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, έχασε τη μάχη για τη ζωή η δημοτική αστυνομικός, Ματίνα Νικολάου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της.




Είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας στην καλοκαιρινή απασχόληση παιδιά, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Η 34χρονη δημοτική αστυνομικός, έγινε «ασπίδα» για τα παιδιά που συνόδευε, όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύουν από ΙΧ που έκαναν κόντρες, στην Αργυρούπολη. Έβαλε μπροστά το σώμα της και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο.
Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά που συνόδευε δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε συνάδελφός της, με τον οποίο ήταν μαζί σε υπηρεσία.
Οκτώ μέρες αργότερα, η ηρωίδα δημοτική αστυνομικός, άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου είχε μεταφερθεί αμέσως μετά το ατύχημα και νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
Παρά την σκληρή μάχη της να κρατηθεί στη ζωή, η Ματίνα Νικολάου δεν τα κατάφερε και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, συναδέλφους.
Συγκλονισμένος από την απώλειά της και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αποχαιρέτησε την άτυχη αστυνομικό με μια ανάρτηση στο Facebook.



πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια