ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Ντόρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης: πρωινός καφές με σαουδαραβικό άρωμα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Έλληνες πελάτες του Αστέρα Βουλιαγμένης όταν πριν λίγες μέρες αντίκρυσαν στις 8 το πρωί την Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ είχε ραντεβού με έναν Γερμανό σύμβουλο της Μέρκελ ο οποίος βρέθηκε εκεί για το Συνέδριο του Ομίλου Ολαγιάν. Η Ντόρα είχε καθυστερήσει μερικά λεπτά της ώρας και ρωτούσε με αγωνία πού βρίσκεται ο Γερμανός.

 Τελικά οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου την ενημέρωσαν ότι το πρόσωπο που αναζητεί βρίσκεται στο συγκρότημα του Westin και η βουλευτής της ΝΔ κατευθύνθηκε προς τα εκεί εμφανώς ανακουφισμένη. (Όλα αυτά σύμφωνα με το site Κουρδιστό Πορτοκάλι.)
Οι Ολαγιάν είναι οι πλουσιότεροι Αραβες είναι οι πλουσιότεροι Σαουδάραβες μετά τη βασιλική οικογένεια. Δεν προκαλεί λοιπόν εντύπωση το ότι ένας σύμβουλος της Μέρκελ έδινε το παρών στο πρόσφατο συνέδριο του ομίλου στον Αστέρα. Όμως για το περιεχόμενο της πρωινής συζήτησης δεν έχουμε καμία συγκεκριμένη πληροφορία.
Ποια είναι η δυναστεία Ολαγιάν
Ξέρουμε όμως ότι οι Ολαγιάν, που η περιουσία τους εκτιμάται από το Forbes στα 12 δισ. δολάρια, αγαπούν και επισκέπτονται τακτικά την Ελλάδα με την οποία τους συνδέουν επιχειρηματικοί και οικογενειακοί δεσμοί που μετρούν περίπου 40 χρόνια.
Η τρίτη σύζυγος του ιδρυτή του ομίλου και θρύλου των επιχειρήσεων Σουλιμάν Ολαγιάν είναι η Ελληνοαμερικανίδα Μαίρη Περδίκη, ενώ και η μικρότερη κόρη του, Λούμπνα, είναι επίσης παντρεμένη με Ελληνοαμερικανό. Μέλη της οικογένειας βρίσκονται συχνά στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να επισκεφτούν τα στρατηγικής σημασίας γραφεία τους στη Γλυφάδα. Ποιος άλλωστε δεν έχει εντυπωσιαστεί στη θέα του πολυτελούς κτιρίου του ομίλου στην Ποσειδώνος, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την ομάδα του Ηλία Μπαρμπαλιά και ξεχωρίζει για τον επιβλητικό τρούλο του;
Τελικά δεν είχε άδικο ο διάσημος επικοινωνιολόγος Μάρσαλ Μακλούαν που πριν από μισό αιώνα επινόησε τον όρο «παγκόσμιο χωριό» (global village), αν και στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο παγκόσμια χωριά: αυτό όπου κατοικούν οι κοινοί θνητοί κι εκείνο που στην πλατεία του συναντιούνται η Μέρκελ, ο σύμβουλός της, οι Σαουδάραβες μεγιστάνες και, γιατί όχι, και η Ντόρα Μητσοτάκη.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια