ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Δομινίκη επιστρέφει στα καλλιστεία


Εχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και των καλλιστείων. Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, διπλά εστεμμένη σε διεθνές επίπεδο πριν από 17 χρόνια, πρόκειται να παρουσιάσει απόψε μαζί με τον Γιώργο Κούβαρη τον μεγάλο μεικτό διαγωνισμό ομορφιάς «Star & Mr GS Hellas 2016».



Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο Ασπρο Πιάτο στη Γλυφάδα και αναμένεται να λειτουργήσει ως πόλος έλξης για πολλούς celebrities και paparazzi, οι οποίοι θα κάνουν τη νύχτα μέρα με τα φλας τους.
Η Δομινίκη, που τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει μόνιμα στην όμορφη Θεσσαλονίκη, έφτασε στην Αθήνα αεροπορικώς χθες το μεσημέρι και πήγε αμέσως να κάνει πρόβα για την εκδήλωση.
Διπλός τίτλος
Στη συνέχεια δοκίμασε τα ρούχα που θα φορέσει απόψε, ενώ είχε την ευκαιρία να δει στα πεταχτά και λίγους καλούς φίλους της. Να θυμίσουμε ότι η Δομινίκη Κεφαλοπούλου είναι η μοναδική Ελληνίδα στην ιστορία των καλλιστείων που πήρε διπλό τίτλο στο εξωτερικό μέσα σε έναν χρόνο.
Συγκεκριμένα, το 1999 η μελαχρινή καλλονή στέφθηκε τόσο Mrs Europe όσο και Mrs Globe, μαγεύοντας τα πλήθη με την ομορφιά της. Η ίδια παραμένει κομψή, λαμπερή και όμορφη, αφού γυμνάζεται εντατικά και προσέχει τη διατροφή της. Τους τελευταίους μήνες η Δομινίκη ασχολείται με ένα πρωτότυπο διαδικτυακό fashion project, το οποίο θα παρουσιάσει στο κοινό πιθανότατα στις αρχές του φθινοπώρου. Λίγο αργότερα θα τη δούμε και σε έναν ρόλο-έκπληξη στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς!
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





 ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια