ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εικόνες ντροπής – Απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στον καταυλισμό του πρ. Αεροδρομίου στο Ελληνικό

Εικόνες ντροπής με τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στον καταυλισμό του πρώην Αεροδρομίου στο Ελληνικό , με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης εδώ και πολλούς μήνες  να έχει προειδοποιήσει για τις άθλιες συνθήκες διαμονής αλλά “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” από τους αρμόδιους φορείς.


Να σημειωθεί πως ο Δήμος μόνος του αποκλειστικά μαζεύει τα σκουπίδια στους εξωτερικούς χώρους αλλά εσωτερικά στην αίθουσα αναχωρήσεων δεν έχει καμία απολύτως παρέμβαση.
Ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι μεγάλος , ενώ όπως καταγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου , εκφράζεται  η απορία πως αφήνουν εκτεθειμένα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους σε αυτές τις άθλιες συνθήκες εδώ και ένα χρόνο τώρα .
Ο Δήμος ζητά να οδηγηθούν άμεσα οι άνθρωποι αυτοί σε αξιοπρεπείς χώρους διαβίωσης.
Ταυτόχρονα καλεί τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ , τον αρμόδιο Υπουργό και τις εισαγγελικές αρχές της χώρας να κατέβουν στο αεροδρόμιο και στα υπόγεια της αίθουσας αναχωρήσεων  και να διαπιστώσουν αν ισχύουν ή όχι οι εικόνες ντροπής του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ.
«Η ανοχή τελείωσε» , αναφέρεται χαρακτηριστικά .
Σκληρή παρέμβαση Πατούλη
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb αναφέρει :» Ντροπή σας κ.Μπασκόζο, κ.Πολάκη και κα.Δούρου. Αποθήκη ψυχών 
καταντήσατε το Ελληνικό. Η ευαισθησία σας ξεκινάει και τελειώνει μέσα από αυτές τις εικόνες. κα.Δούρου σαν σκουπίδια πετάξατε τους πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως θέλετε να διεχειριστείτε και τα απορίμματα.
κ.Πολάκη και κ.Μπασκόζο ακόμα κάθεστε στο υπ.Υγείας; Πρέπει να ντρέπεστε. Δεν κινδυνεύουμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Κινδυνεύουμε από την παραμονή της ηγεσίας στο υπ.Υγείας και την ανευθυνότητα της κα.Δούρου»
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια