ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ηλεία: Ο Νίκος… επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον!



Στο φυσικό του περιβάλλον, τη θάλασσα, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας, στην παραλία της κατασκήνωσης Green Camp στα Λεχαινά ο… Νίκος! 



Ο Νίκος είναι μια θαλάσσια χελώνα Caretta Caretta που βρέθηκε τραυματισμένη στις 30 Μαρτίου του 2013 στη Χίο. Κατά την άφιξη της στο Κέντρο Διάσωσης Περίθαλψης Θαλασσίων Χελωνών του «ΑΡΧΕΛΩΝ» στην Γλυφάδα Αττικής είχε βάρος 34 κιλά και καμπύλο μήκος καβουκιού 66 εκατοστά.


Ο «Νίκος» μετά από τρία χρόνια και πέντε μήνες ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο φυσικό του θαλάσσιο χώρο. Έτσι, χθες το απόγευμα, ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ» απελευθέρωσαν τη θαλάσσια χελώνα στην παραλία της πράσινης κατασκήνωσης Green Camp, στα Λεχαινά, σε μια εκδήλωση που ήταν ανοιχτή για όλο τον κόσμο.





Aνάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε την απελευθέρωση της θαλάσσιας χελώνας, το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη και Μάκης Μπαλαούρας. 



Πηγή: ilia24.gr

http://www.zougla.gr/




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια