ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Είμαστε καλύτεροι από τον κ. Τσίπρα……

Η επίθεση με μολότωφ στη Μονή Πετράκη αποτελεί μία εξαιρετικά τραγική και επικίνδυνη εξέλιξη στο πεδίο της παντελούς έλλειψης ασφάλειας και της ανεξέλεγκτης ασυδοσίας αναρχικών, δήθεν αλληλέγγυων, δήθεν επαναστατών και εσχάτως τιμητών τρομοκρατών και εγκληματιών.



Για δεκαετίες η κοινωνία μας ανέχθηκε ένα περίεργο μόρφωμα ανομίας το οποίο ισοπέδωνε έννοιες όπως η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, η δημοκρατική έκφραση και ανοχή της όποιας άλλης γνώμης αλλά ακόμη και αυτή την ίδια τη #Δημοκρατία.


Είδαμε και ανεχτήκαμε να μετατρέπονται τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μας από φυτώρια του αύριο μίας χώρας με προοπτικές και όνειρα, σε εργαστήρια κομματικών στρατών και φοβισμένων ψηφοφόρων οπαδών της μετριότητας και διχαστικών γραμμών μιας άλλης εποχής.

Είδαμε και ανεχτήκαμε να καίγονται περιουσίες απλών πολιτών, καταστήματα και επιχειρήσεις, να βεβηλώνονται πολιτιστικά μνημεία και θησαυροί που δεν ανήκουν σε εμάς - και σίγουρα όχι σε αυτούς - αλλά ανήκουν σε όλους μας και κυρίως στα παιδιά μας.


Είδαμε και ανεχτήκαμε να μετατρέπεται η αστυνομία σε παθητικούς παρατηρητές της ανομίας όπου αντί να εφαρμόζουν τους νόμους και το σύνταγμα όλων μας να αποτελούν βραχίονα της όποιας πολιτικής ηγεσίας είτε αυτή αντανακλά την ανικανότητα ή την ατολμία, είτε την εξυπηρέτηση στρεβλών και αρρωστημένων κομματικών συμφερόντων ή ιδεοληψιών.


Πάνω από όλα όμως είδαμε εμάς τους ίδιους να ξεχνάμε την υποχρέωση που έχουμε ως πολίτες, να δεχόμαστε τα πάντα και να γκρινιάζουμε αντί να αντιδρούμε.


Όποια και να είναι η σχέση του καθενός με τη θρησκεία, η πρόσφατη βεβήλωση της θείας λειτουργίας σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης όπως και η επίθεση στη Μονή Πετράκη αποτελούν δραματικό ολίσθημα για την κοινωνία μας.


Η επισήμανση όμως της Κυβέρνησης ότι "τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε περαιτέρω όξυνση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας" δείχνει την απόλυτη προσήλωση του κ. Τσίπρα και της παρέας του σε ιδεοληψίες και εμμονές που διχάζουν και βυθίζουν τη χώρα μας.


Η χώρα μας, εμείς οι ίδιοι και κυρίως τα παιδιά μας αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο ... όποια και να είναι τα λάθη μας, όποιες και να ήταν οι επιλογές μας ... είμαστε καλύτεροι από τον κ. Τσίπρα, τον κ. Φίλη, τον κ. Κυρίτση, τον κ. Καμμένο, τον κ. Σκουρλέτη, τον κ. Δρίτσα, την κα. Τασία, τον κ. Μπαλτά, τον κ. Καρανίκα και όλους όσους επιλέγουν να καταστρέψουν όσα δεν φτάνουν, όσα δεν καταλαβαίνουν, όσα τους φοβίζουν.



Ομάδα Επικοινωνίας

             
                NEA ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
www.neaporeia.org  |  FACEBOOK: LIKE NeaPoreia   |   TWITTER: FOLLOW NeaPoreia_org
Τ: (+30) 210 331 8162
Φιλελλήνων 26

Αθήνα 105 58

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια