ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεχωρίζει ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ
Στο μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού η προετοιμασία της ομάδας έχει βρει τον δρόμο της. Η Ελένη Καπογιάννη και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ βλέπουν τις αθλήτριες να αφομοιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την τακτική της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι στιγμής διάθεση και δουλειά των νέων αποκτημάτων της ομάδας.



Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις στη Γλυφάδα, ενώ τα βίντεο έχουν πάρει… φωτιά, καθώς οι κόουτς των «ερυθρόλευκων» μελετούν διαρκώς τους αντιπάλους τους στο Eurocup. Σκοπός είναι οι νταμπλούχες Ελλάδος να δημιουργήσουν ένα γερό σύνολο και να ξεκινούν τα πάντα από την άμυνα, και αυτό δουλεύουν στη Γλυφάδα.
Ο Θρύλος βρίσκεται κάτι παραπάνω από 10 μέρες πριν από το «First International Olympiacos Tournament» στο Καρπενήσι (23-25 Σεπτεμβρίου), όπου θα αντιμετωπίσει την τουρκική Χατάι, την Τορίνο -από την Ιταλία- και τον Αθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκες» θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας την Κυριακή, οπότε και θα βρουν μαζί τους και την ομάδα από την Τουρκία.
Μάλιστα, η Χατάι, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και πέρσι έχασε στους τελικούς του πρωταθλήματος από τη Φενέρμπαχτσε, αποτελεί σύλλογο υψηλού επιπέδου. Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας θα πραγματοποιήσει παράλληλες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, ενώ ταυτόχρονα έχουν προγραμματιστεί και κάποια… διπλά μαζί της, ώστε να βγάλει συμπεράσματα πριν από το τουρνουά η Ελένη Καπογιάννη.
Και από μόνη της η παρουσία της Χατάι στο «First International Olympiacos Tournament» αποδεικνύει τον ευρωπαϊκό αέρα του Ολυμπιακού και το πόσο έχει ξεφύγει η ομάδα των «ερυθρόλευκων» από τους διώκτες της.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια