ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Για άλλη μια φορά η διοίκηση του δήμου δεν απάντησε σε ερωτήματα που έθεσε η παράταξή μας κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Καμία απάντηση. Ούτε από τον Γ. Κωνσταντάτο, ούτε από τους αντιδημάρχους.



Πιο συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος, Τάκης Κοροβέσης, ζήτησε αρχικά ενημέρωση για τις εργασίες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό ρωτώντας με ποια διαδικασία πρόκειται να γίνουν και πού ακριβώς έχουν ανατεθεί, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν από τις υπηρεσίες του δήμου.


Επίσης, ζητήθηκε ενημέρωση για το τι πρόκειται να γίνει με τους τόνους χωμάτων που ρίχτηκαν αυθαίρετα στην πίσω μάντρα του νεκροταφείου της Αργυρούπολης, αφού υπάρχει κίνδυνος σε μια μεγάλη νεροποντή όλο αυτό το χώμα να παρασυρθεί μέχρι τη λεωφόρο Κύπρου.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια