ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Όταν τα παιδιά της Βούλας κατέκτησαν τον Όλυμπο (photos-video)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι μαθητές και οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Λυκείου Βούλας κατά τη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, με τον τίτλο «Ολύμπια εν Δίω», όπου συμμετείχαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.




Με μια πληθωρική παράσταση του «Προμηθέα Δεσμώτη«, τη σκηνοθεσία της οποίας υπέγραψε η Δέσποινα Φραγκεδάκη, οι νεαροί ηθοποιοί απέσπασαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού. Σημειωτέον, ο θίασος αριθμεί 40 παιδιά, μαθητές και αποφοίτους!
Μεταξύ των θεατών και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος ταξίδεψε στον Δήμο Δίου που φιλοξενεί το φεστιβάλ για να παρακολουθήσει την παράσταση. Άλλωστε, ο Δήμος συνέβαλε ενεργά στη συμμετοχή των παιδιών στο φεστιβάλ, παρέχοντας το πούλμαν του ταξιδιού και το κόστος των κουστουμιών.
Τα υπόλοιπα βάρη επωμίστηκαν οι γονείς αλλά και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Βούλας.
Δείτε το χαρακτηριστικό φινάλε της παράστασης:


Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:


View post on imgur.com

πηγη





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια