ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το νέο talk of the town λέγεται Mardi Gras και ετοιμάζεται να ανοίξει νότια

Τελευταία, αν την ψάχνεις με το φαγητό και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις, έχει πραγματικά γεμίσει ο τόπος με διεθνείς επιλογές που καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς wannabe chefs ή απλά καλοφαγάδες.





Αφού λοιπόν, έχεις μία γενική εικόνα του τί παίζει με τα μενού που διαρκώς προσπαθούν να πείσουν ότι γνωρίζουν από ελληνική και διεθνή γαστρονομία, σου έχω νέα είσοδο, και μάλιστα πανηγυρική εντός ολίγου χρονικού διαστήματος, ονόματι Mardi Gras. Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Παππάς (Hama, Tokyo Joe), αφήνει για λίγο την γιαπωνέζικη φιλοσοφία στην οποία έχει εντρυφήσει και διακριθεί -υπολογίζοντας την αποδοχή του καταναλωτικού κοινού- και καταπιάνεται με τις κρεολικές νοστιμιές της Λουιζιάνας. Σκέψου μία κουζίνα με γαλλικές, ισπανικές, πορτογαλικές, ιταλικές, αφρικανικές και αμερικανικές επιρροές που έχει ως βάση τα αρκετά μπαχαρικά, τη σάλτσα ντομάτας, τις μαρινάδες, τα φασόλια και τα θαλασσινά, εξαιρετικά γνωστή είναι άλλωστε και η sauce creole (ντομάτα, σκόρδο και ζωμός). Παράλληλα, κρέας ψητό σε φούρνο josper, po'boy και gumbo αποτελούν κάποιες από τις νέες και χαρακτηριστικότερες λέξεις (πιάτα) που θα μάθεις στο Mardi Gras.


Ο νέος χώρος που βρίσκεται στα σκαριά του σημείου όπου παλαιότερα βρισκόταν το "25αράκι" στην Πλατεία Εσπερίδων, σίγουρα δε θα έχει κανέναν όμοιό του είτε σε εμφάνιση είτε σε φιλοσοφία. Ήδη το logo του μαγαζιού με το αρκουδάκι βουντού και την καρφίτσα του που παραπέμπει στο ξακουστό καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης δίνει τις πρώτες ενδείξεις που στοιχειοθετούν την εν λόγω πρόθεση του επιχειρηματία, ενώ εξίσου ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η μπάρα του μαγαζιού της οποίας την επιμέλεια έχει αναλάβει ο bartender Αλέξανδρος Πρεβίτσας.
Η φάση λοιπόν φέτος για την Γλυφάδα είναι (και) αμερικανικός νότος και αναμένουμε τα πρώτα δείγματα, λίαν συντόμως, για να επιστρέψουμε με σχόλια. Το παρακάτω video έχει ανέβει ως promo στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού στο facebook.



πηγη



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια