ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σύλλογος Πολιτεία Βούλας: Θετική η παραχώρηση των ακτών στον Δήμο

Τις θέσεις του για την παραχώρηση των ακτών της ΕΤΑΔ στη διαχείριση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δημοσιοποίησε ο Εξωραϊστικός Οικολογικός Πολιτστικός Σύλλογος «Πολιτεία» Βούλας.

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η παραχώρηση είναι «θετικό μέτρο για τον δήμο μας» και παράλληλα σημειώνει ότι «προβληματίζει το κόστος διαμόρφωσης των χώρων», το οποίο σύμφωνα με το μνημόνιο που υπογράφηκε επιβαρύνει αποκλειστικά τον Δήμο.
Η «Πολιτεία» προχωρά στη διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων:
Η καταβολή του μισθώματος να αρχίσει μετά το τέλος των διαμορφώσεων. Να γίνουν άμεσα έργα αποχέτευσης στην Α πλαζ. Να γίνουν άμεσα έργα στον αγωγό ομβρίων στη Β πλαζ. Οι ελεύθερες παραλίες να παραμείνουν ελεύθερες. Μοναδικές χρήσεις να οριστούν: Κολύμβηση, ήπια άθληηση (τένις κ.λπ.), ήπια αναψυχή, μικρά αναψυκτήρια, ξύλινες κατασκευές για ημερήσιο πικ νικ από κολυμβητές, θερινός κινηματογράφος, θέσεις στάθμευσης.
Ο Σύλλογος τονίζει ότι «κάθε διαμόρφωση και χρήση να είναι σύμφωνη με τον νόμο» και επίσης «καμία ολονύχτια λειτουργία».
Τέλος, διατυπώνεται ότι «οριστική τοποθέτηση του Συλλόγου θα γίνει μετά την παρουσίαση των προτάσεων και του τεχνικού σχεδίου για τις παραλίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης».

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια