ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Sharks Γλυφάδας -Παναιγιναϊκός 64-65. Για την 3η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τεράστια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας για το ανδρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού, η οποία είναι και η πρώτη του νεοσύστατου τμήματος για την 3η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Αίγινας επικράτησε με 65-64 των Sharks στην Γλυφάδα, σε ένα ματς το οποίο είχε 'χιτσκοκικό' φινάλε, καθώς ο τελικός νικητής αναδείχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.




Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Καρανδρέα μπήκαν εξαιρετικά στο ματς, και προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με 12-5. Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι της Γλυφάδας ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, και με ένα απίστευτο σερί 17-2, πήραν το προβάδισμα με 22-14 στο α' δεκάλεπτο. Στην β' περίοδο οι κυανοκίτρινοι του νησιού παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Κάτσας, Φλέσσας και Χαράτσης φορτώθηκαν γρήγορα με 3 φάουλ, μπήκαν και πάλι δυνατά με όπλο την εξαιρετική άμυνα αλλά και τις σωστές και άκρως αποτελεσματικές επιθέσεις, και προηγήθηκαν με 39-36 στο ημίχρονο. Η αρχή για την τελική αντεπίθεση των νησιωτών στην αναμέτρηση είχε ήδη πάρει σάρκα και οστά, με το 3ο δεκάλεπτο να μπαίνουν αποφασισμένα να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Γλυφάδας. Με όπλο πλέον και το πάθος, οι φιλοξενούμενοι έγιναν οδηγοί στο ματς, κρατώντας το σκορ σε ασφαλές επίπεδα. Η λήξη του γ' δεκαλέπτου, βρήκε τον Παναιγιναϊκό μπροστά με 52-44, ενώ το εντυπωσιακό ξεκίνημα της δ΄περιόδου, βρήκε την ομάδα της Αίγινας στο +13 (57-44).

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι Sharks ξεκίνησαν την δική τους αντεπίθεση και με τους Χαράτση και Φλέσσα στον πάγκο με 5 φάουλ, τα πράγματα έδειξαν να δυσκολεύουν αρκετά. Στο 36ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στο -4, ενώ στο 38 το ματς ήταν πλέον ισόπαλο. Στο σημείο αυτό ο Σπύρος Κάτσας υπέπεσε στο 5ο του φάουλ, με τα πράγματα πλέον να δυσκολεύουν πολύ για τους φιλοξενούμενους. Τα τελευταία δευτερόλεπτα της Σαββατιάτικης αναμέτρησης ήταν δραματικά, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά με 2 πόντους, αλλά μετά από ασίστ του Ξυδούς, ο Χαρτοφύλαξ έφερε το παιχνίδι πάλι στα ίσα. Το χρονόμετρο δείχνει 27 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τους γηπεδούχους του Διαμαντόπουλου να παίρνουν ξανά το προβάδισμα με 2 πόντους. Όμως ένα μεγάλο τρίποντο του Χαρτοφύλαξ 18 δεύτερα πριν το τέλος, έφερε τους νησιώτες στο +1 με το ματς πλέον να είναι απαγορευτικό για καρδιακούς.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν κάκιστη επίθεση στην συνέχεια, με την κατοχή να ανήκει πλέον στην ομάδα του Καρανδρέα. Οι παίκτες των Sharks κάνουν γρήγορο φάουλ, και στέλνουν τον Γαϊτάνο στις βολές. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Παναιγιναϊκού ευστοχεί στην 2η, με το σκορ πλέον να είναι 65-63 για τον Παναιγιναϊκό. Ακολούθησε επίθεση για τους Sharks, οι οποίοι κέρδισαν αντιαθλητικό φάουλ, και με 1/2 βολές μείωσαν στον πόντο (65-64). Η κατοχή μετά τις βολές και το αντιαθλητικό, ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την λήξη προσπάθησαν να 'κλέψουν' στο τέλος το ματς, αλλά δυστυχώς για αυτούς το τρίποντο ήταν άστοχο. Η τελική κόρνα της γραμματείας όπως είναι λογικό έφερε τα έξαλλα πανηγύρια των παικτών του Παναιγιναϊκού, οι οποίοι στο τελευταίο δευτερόλεπτο είδαν με ανακούφιση το άστοχο τρίποντο των αντίστοιχων των Sharks. Μία ιστορική νίκη για το νεοσύστατο τμήμα του Παναιγιναϊκού, που πλέον βλέπει με άλλον αέρα το πρωτάθλημα. Τα δεκάλεπτα 22-14, 12-25, 8-13 και 22-13. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου εκτός έδρας.

Παναιγιναϊκός (Καρανδρέας): Ξυδούς 11, Φλέσσας 12 (3), Γαϊτάνος 9 (1), Χαράτσης 6 (1), Χαρτοφύλαξ 5 (1), Γκίκας, Ψωμιάδης Ομ. 4, Χριστοδούλου, Στρατηγός 3 (1), Κάτσας 15 (2).


πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια