ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Μια χορωδία της Ψυχής μας»

Στις 16/11/2016 και ώρα 20.00 στο Θέατρο του Δήμου μας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» το Φωνητικό Σύνολο «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ» του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, τίμησε τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης με την όμορφη παρουσία του!13 γυναικείες φωνές που μάγεψαν όσους  παρακολούθησαν την χορωδιακή συναυλία τους.







Οι «Θαμυριάδες» όπως αποκαλούνται , αποτελούν μια φρέσκια έκφραση της Χορωδιακής Μουσικής.Νεαρές κυρίες από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την Μουσική αλλά κυρίως την ανάγκη τους για δημιουργικότητα , κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό στον κόσμο της χορωδιακής μουσικής ,ερμηνεύοντας σημαντικά έργα Ελλήνων και Ξένων Συνθετών υπό την Διεύθυνση της κ.Μαρίας Παπαγεωργίου έχοντας στο πιάνο την κ. Ανίτα Τάνι.
Η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» κ. Ιφιγένεια Κυριάκου
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ.Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φώτης Ιασωνίδης , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ειρήνη Στελλάκη , η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Κορίνα Θεοδώρου ,η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» κ. Ιφιγένεια Κυριάκου ,ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου κ. Άγγελος Καραμπινίδης , Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων και φυσικά ο κόσμος που ακούγοντας αυτές τις αγγελικές φωνές, ανταποκρίθηκε και τις τίμησε με το πιο ζεστό του χειροκρότημα!
Η μαέστρος κ.Μαρία Παπαγεωργίου
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους και μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησε το πρόγραμμα της συναυλίας  λέγοντας πως όταν τελειώνει ο Πολιτισμός , τότε τελειώνουν όλα, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως ο Πολιτισμός στην Πόλη μας αποτελεί για τον ίδιο κυρίαρχο λόγο και άμεση προτεραιότητα.
Ευχαριστούμε τις 16 ταλαντούχες Κυρίες που απαρτίζουν τις «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ» που μας πρόσφεραν ένα μοναδικό, καταπληκτικό θέαμα !!!
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο και τους Συνεργάτες του για την συμμετοχή του στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου μας ,την διάθεσή και την προσπάθεια του για την διατήρηση των παραδόσεων μας.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε και απολαύστε την παράσταση αυτή. Το ζεστό χειροκρότημά σας , μας έκανε να ευχόμαστε και να ελπίζουμε σε μια και πάλι γρήγορη αντάμωσή μας, αφήνοντας ανοιχτή μια νέα ημερομηνία συνάντησής μας !!!
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το εστιατόριο «ΖΑΧΟΥΛΗΣ» (Μ. Γερουλάνου 54  Αργυρούπολη 210 9967999 – 6970430200) για την ευγενική χορηγία του γεύματος που παρέθεσε για την χορωδία και τα μέλη της αποστολής.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ  ΧΥΤΤΑΣ  POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια