ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ
ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ
Στο π. κάμπινγκ Βούλας εθελοντής προσφέρεται να δημιουργήσει ολιγομελή τάξη για την εκμάθηση Γερμανικής γλώσσας σε ενηλίκους, για την χειμερινή περίοδο 2016-17.






Τα μαθήματα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ γλώσσας για ενηλίκους θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε ΤΡΙΤΗ από τις 5:30μμ έως τις 7:30μμ.
Θα ξεκινήσουμε την Τρίτη 29 Νοέμβρη 2016.
Η πρώτη συνάντηση (της Τρίτης 29 Νοέμβρη) θα είναι συνάντηση γνωριμίας και καταγραφής των αναγκαίων θεμάτων για την δημιουργία του προγράμματος εκμάθησης.
Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι απολύτως δωρεάν, όλη δε η οργάνωση, η προετοιμασία και η διάθεση του χώρου και των μέσων, είναι αποτέλεσμα αφιλοκερδούς εθελοντικής προσφοράς.
Θα ξεκινήσουμε τον κύκλο των μαθημάτων εφ' όσον εκδηλωθεί κατ' αρχήν ενδιαφέρον από τουλάχιστον 8 άτομα και εξασφαλισθεί / επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους.
Η περίοδος «προεγγραφών» ( εκδήλωσης ενδιαφέροντος ) αρχίζει από τη στιγμή της ανάρτησης στο blog των Εθελοντών του Αυτοδιαχειριζόμενου πρ. Κάμπινγκ Βούλας και την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση με ανακοίνωση της δράσης με mail και μέχρι και την Τρίτη 29 Νοέμβρη 2016.
Παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με αποστολή E-mail στη διεύθυνσηandriaconstantinidou@gmail.com, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας.
η ανοιχτή συνέλευση πολιτών π. κάμπινγκ Βούλας



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια