ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεν θα επιτρέψουμε τα σχολεία της πόλης να γίνουν πεδία πολιτικής προπαγάνδας

Με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χρ. Κορτζίδη σχετικά με την μη παραχώρηση σχολικής αίθουσας για πολιτική εκδήλωση, του επισημαίνουμε τα εξής: Η Ελληνική πολιτεία που όλοι υπηρετούμε διέπεται από νόμους που πρέπει να εφαρμόζονται από όλους χωρίς εξαιρέσεις.





Οποιαδήποτε εκδήλωση από τοπικούς φορείς σε σχολικό χώρο θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη της Β’θμιας σχολικής επιτροπής μετά από κατάθεση των ανάλογων δικαιολογητικών από τον ενδιαφερόμενο και όχι σύμφωνα με το “εθιμικό δίκαιο” που έχετε κατασκευάσει στην φαντασία σας. Πολύ περισσότερο όταν αυτή αφορά μια παραταξιακή εκδήλωση που μπορεί να γίνει και εκτός σχολικών αιθουσών.

Σας προτάθηκαν εναλλακτικοί χώροι όπως το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης ή αίθουσα ΚΑΠΗ , και όχι σχολεία, για την πολιτική σας εκδήλωση τους οποίους αρνηθήκατε. Αρνηθήκατε γιατί σας ενδιαφέρει όχι η εκδήλωση σας αλλά η πρόκληση τεχνητής έντασης και όξυνσης στον χώρο της παιδείας. Της παιδείας που αφήσατε ως διοίκηση επίσης ρημαγμένη . Ως διοίκηση του δήμου δεν πρόκειται να επιτρέψουμε οι σχολικοί χώροι να γίνουν πεδία άσκησης πολιτικής προπαγάνδας κομματικών παρατάξεων.

Δυστυχώς ο Χρ. Κορτζίδης είχε μάθει ως Δήμαρχος, να αγνοεί νόμους και θεσμούς με τραγικά αποτελέσματα για την πόλη. Δεν έχει ακόμα μάθει να σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες της δημοκρατίας που όταν δεν του αρέσουν απλά τους καταργεί μόνος του.


ΥΣ. Θέλουμε να επισημάνουμε στο στέλεχος του που είναι εκπαιδευτικός και υποδαυλίζει τα πάθη και τα μίση να περιοριστεί στα παιδαγωγικά της καθήκοντα και όχι να λειτουργεί ως “συγκεντρωσιάρχης” κομματικών παρατάξεων μέσα σε σχολικές μονάδες υποκαθιστώντας την διοίκηση.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια