ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα!


Η Subdued, το αγαπημένο Ιταλικό brand των teenagers στην Ευρώπη, άνοιξε την πρώτη του boutique στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, στην οδό Γρ. Λαμπράκη 18. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρών στα εγκαίνια του καταστήματος, όπου αρκετές επώνυμες μαμάδες έκαναν τα ψώνια τους παρέα με τις κόρες τους επιλέγοντας ρούχα μέσα από την εντυπωσιακή συλλογή του brand.






Η Subdued δημιουργεί ρούχα και αξεσουάρ για τις teenagers  εδώ και 20 χρόνια. Σε μία προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες τους και να προσφέρει ενα καθημερινό fashionable look σε προσιτές τιμές, είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους, δημιουργώντας outfits που μπορούν πολυ εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους,σ'ενα ατελείωτο mix and match.
Η Subdued είναι ο  απόλυτος προορισμός των natural chic teenagers και κάθε collection της αποπνέει το αμίμητο ιταλικό στυλ, καθώς όλοι οι σχεδιαστές του group είναι Ιταλοί.
Εαν θέλετε να ταξιδέψετε αυθημερόν για shoping made in Italy, μπορείτε τώρα να επισκεφτείτε το Subdued στη Γλυφάδα.

View post on imgur.com

πηγη




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια