ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα απ΄τα αστέρια - Όλη η πόλη μια γιορτή - 9/12/2016 έως 8/1/2017

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που δέχεται η κοινωνία, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα πως “ Η πόλη μας γιορτάζει τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά ”, γιατί έχουμε εκτός των άλλων και το χρέος απέναντι σε σας και στο μέλλον των παιδιών μας, να δώσουμε μια ανάσα Χαράς και Ανάτασης, μία αίσθηση κοινωνικής Αλληλεγγύης.






Με το νέο στολισμό που φέτος ντύσαμε την πόλη μας ο οποίος είναι ο καλύτερος που έχει γίνει ποτέ και στόχος είναι να τον βελτιώνουμε κάθε χρόνο , μολονότι έχουμε πενιχρά έσοδα δίνουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας .Τονίζουμε δε ότι όλες οι δράσεις μας έχουν κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα , γι αυτό σας καλούμε να προσφέρετε τρόφιμα και φάρμακα σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου/φαρμακείου.
Σας προσκαλούμε λοιπόν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, μαζί με τα παιδιά σας , τους αγαπημένους και τους φίλους σας, να αφεθούμε στην μαγεία των Άγιων Ημερών ακολουθώντας το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι πάνω από την πόλη μας.
Μαζί θα περάσουμε τα ωραιότερα Χριστούγεννα και την πιο όμορφη Πρωτοχρονιά και μαζί θα πετύχουμε τα καλύτερα που μας αξίζουν.
Υγεία – Αγάπη – Δύναμη είναι οι ευχές μου από καρδιάς για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων σας.Καλές Γιορτές, Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης
Γιάννης Κωνσταντάτος



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια