ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πόλο: Τρίτη θέση για τις νεανίδες της ΝΕΠ

Την 3η θέση κατέλαβε η ΝΕΠ στο «1st Vouliagmeni Christmas Cup», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Λαιμό. Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ηττήθηκε στο ξεκίνημα του τουρνουά από Ολυμπιακό (6-5), Γλυφάδα (9-6) και Βουλιαγμένη (10-6).





Ωστόσο στον μικρό τελικό κατάφερε να επικρατήσει επί της Γλυφάδας με 8-6. Για την ιστορία, το τουρνουά κατέκτησε ο Ολυμπιακός, που νίκησε τη Βουλιαγμένη με 4-3.
«Είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πολλές πολύτιμες εμπειρίες και να διορθώσουμε τα λάθη μας», δήλωσε ο Δ. Μπιτσάκος και πρόσθεσε: «Στόχος μας, πλέον, είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».
Να σημειωθεί ότι η ΝΕΠ αγωνίστηκε με 5 απουσίες, καθώς στο τουρνουά της Βουλιαγμένης δεν αγωνίστηκαν οι Λυκοθανάση, Μοίραλη, Ρακιντζή, Ζαφειράκη (έδιναν εξετάσεις στα Αγγλικά) και η Παπαδόπουλου (με ίωση).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια