ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Από Αθήνα και Πάτρα περνούν τα… πλέι οφ για το ΝΟΡ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ




 Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων και ο ορισμός των πόλεων που θα πραγματοποιηθεί η Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών. Ο ΝΟ Ρεθύμνου, όπως είναι γνωστό, θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Γλυφάδα, τη ΝΕ Πατρών και τον Εθνικό σε δύο… δόσεις, καθώς οι αναμετρήσεις θα φιλοξενηθούν σε Αθήνα και Πάτρα.





Μακριά από την έδρα της θα «παλέψει» για την πρώτη δυάδα στον όμιλο της η ομάδα του προπονητή Κώστα Φιτσανάκη, αφού η Κρήτη δεν επιλέχθηκε για την διεξαγωγή των αγώνων. Αρχικά, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει ως την πρωτεύουσα για τον πρώτο γύρο των αναμετρήσεων στις 27-29 Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους Γλυφάδα, Εθνικό και ΝΕ Πατρών. Έπειτα και μετά από δύο εβδομάδες, στις 10-12 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα (Πάτρα) για να παίξει την 2η «δόση» των παιχνιδιών, όπου θα κοντραριστεί με τις ίδιες ομάδες με την ίδια ακριβώς σειρά. Φυσικά, στόχος είναι να βρεθεί στο φινάλε της Β’ φάσης στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ώστε να συμμετάσχει ξανά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπει στον Β’ όμιλο της Γ’ φάσης, όπου ουσιαστικά θα αποτελείται από τις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι άουτ.
Από κει και πέρα ανάλογα με την θέση που θα καταλάβει στον όμιλο θα λάβει και τους αντίστοιχους βαθμούς στην Γ’ φάση. Δηλαδή αν τερματίσει 1η τότε θα μπει στον Α’ όμιλο (μαζί με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη) και θα ξεκινήσει με 1 βαθμό. Αν τερματίσει στην 2η θέση τότε θα μπει ξανά στον Α’ όμιλο με μηδέν βαθμούς. Στην περίπτωση που καταλήξει στην 3η θέση θα συμμετάσχει στον Β’ όμιλο (μαζί με Τρίτων και Ηλυσιακό) ξεκινώντας με 6 βαθμούς. Αντίστοιχα η τελευταία θέση θα της δώσει το «εισιτήριο» επίσης για τον Β’ όμιλο με την εκκίνηση της να περιλαμβάνει 3 βαθμούς. Τέλος, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα παίξουν μεταξύ τους για το «πλασάρισμα» τους στην πρώτη δυάδα του Α’ ομίλου της Γ’ φάσης, ενώ Τρίτων και Ηλυσιακός θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την 3η ή 4η θέση του Β’ ομίλου της Γ’ φάσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφέρει: «Στην Αθήνα και την Πάτρα αντίστοιχα θα διεξαχθούν οι αγώνες του Α’ και Β’ Γύρου για την Β’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, όπως προέκυψε από τη σημερινή (11/1) κλήρωση στα γραφεία της ΚΟΕ.
Στην Αθήνα, οι αγώνες θα διεξαχθούν 27-29 Ιανουαρίου και στην Πάτρα στις 10-12 Φεβρουαρίου.
Σε ότι αφορά τους αγώνες των υπόλοιπων ομάδων (1ος, 2ος Α’ Ομίλου Α’ Φάσης και 3ος, 4ος Β’ Ομίλου Α’ Φάσης), θα διεξαχθούν:
28 Ιανουαρίου: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, Τρίτων Αμαρουσίου – Ηλυσιακός.
4 Φεβρουαρίου: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός, Ηλυσιακός – Τρίτων Αμαρουσίου.
11 Φεβρουαρίου (αν χρειαστεί): Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης, Τρίτων Αμαρουσίου – Ηλυσιακός.
Απαιτούνται 2 νίκες
Στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος (18 Φεβρουαρίου – 5 Απριλίου), σχηματίζονται 2 Όμιλοι ως εξής και με τα ακόλουθα δεδομένα μετά τα παιχνίδια της Β’ Φάσης:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Νικητής Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 6β., Ηττημένος Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 3β., 1ος Ομίλου Β’ Φάσης 1β., 2ος Ομίλου Β’ Φάσης 0β.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: 3ος Ομίλου Β’ Φάσης 6β., 4ος Ομίλου Β’ Φάσης 3β., Νικητής Τρίτων – Ηλυσιακός 1β., Ηττημένος Τρίτων – Ηλυσιακός 0β.
Στη συνέχεια (20 Απριλίου – 11 Μαϊου) ακολουθούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος, ανάλογα με τις κατατάξεις των Ομίλων της Γ΄ Φάσης».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΡ
1η Αγωνιστική
Εθνικός – ΝΕ Πατρών
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Ρεθύμνου
2η Αγωνιστική
Εθνικός – ΝΟ Ρεθύμνου
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΕ Πατρών
3η Αγωνιστική
ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός
ΝΕ Πατρών – ΝΟ Ρεθύμνου
ΦΙΤΣΑΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Την δυσαρέσκεια του για την διεξαγωγή της Β’ φάσης μακριά από την Κρήτη εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΝΟΡ, Κώστας Φιτσανάκης, ο οποίος τόνισε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος που καλούμαστε να παίξουμε το πιο σημαντικό μέρος του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Από την αρχή ξέραμε πως κάποια ομάδα θα “αδικηθεί” και αυτοί είμαστε εμείς. Θέλαμε αυτά τα παιχνίδια να τα παίξουμε στην πισίνα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά παρά να κοιτάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι και να προετοιμαστούμε για τα 6 πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς που θα καθορίσουν και τη θέση μας στο πρωτάθλημα».
Τέλος, έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, υπογραμμίζοντας: «Δεν θεωρώ κατάλληλη την προετοιμασία μας μέχρι στιγμής. Όμως τα κορίτσια ξέρουν από δύσκολα παιχνίδια και έχουν την εμπειρία, όταν το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί, να μπουν στην πισίνα και να ανεβάσουν την απόδοσή τους για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια