ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παρουσίαση του βιβλίου του Φίλιππου Παπαθεοδώρου

Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας Φίλιππου Παπαθεοδώρου «Οι Μουσικές μου διαδρομές… μπροστά και πίσω από τα φώτα». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Το βιβλίο θα σχολιάσουν ο συγγραφέας, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ο Γιάννης Δουλάμης.







Τη βραδιά θα λαμπρύνουν με τη μουσική και τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες Γιώργος Κατσαρός, Κώστας Χατζής, Πασχάλης, Αδελφοί Τζαβάρα, Αντωνία Χατζίδη, Κώστας Νικολόπουλος και Γιώργος Παγιάτης. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Σπύρος Βλασσόπουλος.

Η πορεία του κ. Παπαθεοδώρου ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια του Ωδείου και τη συγκρότηση του «Τρίο Καντσόνε». Συνεχίστηκε με τη δημιουργία της ορχήστρας των «Αθηναίων», την έξοδό τους στην Ευρώπη και μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία, η οποία υπήρξε το εφαλτήριο για τη διεθνή αναγνώριση της Νάνας Μούσχουρη. Ακολουθούν τα πολύ γόνιμα χρόνια της δισκογραφίας, που έδωσαν κυριολεκτικά διαμάντια στο ελληνικό ρεπερτόριο. «Ρεσιτάλ», «Πέτρα και φως», «Αλβανία», «Ο δρόμος για τα Κύθηρα», «Φίλε», «Άγιος Φεβρουάριος», «Συναξάρια», «Σήμερα», «Μικρά ερωτικά», «Χωρίς ταυτότητα» είναι μερικά απ’ αυτά. Διετέλεσε διευθυντής παραγωγής στην εταιρία Polygram, διευθυντής ελληνικού ρεπερτορίου στην ΕΜΙ-Columbia και μετά από ένα μικρό πέρασμα από τη Minos, διευθύνων σύμβουλος στη νεοσύστατη τότε Symphony Records. Η αποχώρησή του από τη Symphony σηματοδότησε και την οριστική αποχώρησή του από τη δισκογραφία.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια