ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Χθες (25/1) ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Χρ. Κορτζίδη και του δημοτικού συμβούλου Τάκη Κοροβέση. 






Το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Κωνσταντάτος δέχεται αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις από την παραταξιακή εφημερίδα του Χρήστου Κορτζίδη προκειμένου να σπιλωθεί  τόσο η δική του η τιμή και υπόληψη όσο και της οικογένειάς του.
Στην εφημερίδα της παράταξής του κατηγορεί τον δήμαρχο ότι “Ζημιώνει τον δήμο για χατήρι επιχειρηματία”.
Όπως συνήθως, ο Χρ. Κορτζίδης δεν αιτιολογεί πως “ζημιώνεται” ο Δήμος, ενώ παράλληλα αφήνει υπόνοιες συναλλαγής γράφοντας στην εφημερίδα του ότι ο Δήμαρχος κάνει “ χατήρι” επιχειρηματία . Λάσπη στον ανεμιστήρα με στόχο τη δημιουργία απλά εντυπώσεων. 
Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης δήλωσε σχετικά:
Μέχρι στιγμής παρά τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχομαι, είχα επιλέξει να δίνω πολιτικές απαντήσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, και να προωθώ το έργο του Δήμου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλα όμως έχουν τα όρια τους, και η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη απουσία αντιπολιτευτικού λόγου και πολιτικών επιχειρημάτων, τα έχει ξεπεράσει προ πολλού. 
Μέσα από το παραταξιακό τους όργανο αλλά και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να σπιλώσουν την τιμή και την ακεραιότητά μου με ανυπόστατες κατηγορίες και λιβελογραφήματα με τα οποία όχι μόνο αφήνουν  υπονοούμενα για χρηματισμό μου αλλά με στοχοποιούν απέναντι σε περιθωριακές ομάδες που μου επιτέθηκαν άνανδρα το περασμένο καλοκαίρι μέσα στο δημαρχείο. Η ανοχή τελείωσε. Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια