ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μαύρα σενάρια για την Αθήνα: Κίνδυνος διάλυσης του σχεδίου διάσωσης


Κίνδυνο διάλυσης του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας από τους δανειστές βλέπει με σημείωμά του το Politico.




Με αφορμή την αντιπαράθεση του ΔΝΤ με τον ESM τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τα νέα μέτρα, το Politico δημειώνει πως οι δύο δανειστές επιδίδονται σε «αγώνα λασπολογίας», με αυξανόμενη πιθανότητα διάλυσης του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.
«Η δημόσια αψιμαχία μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας αποδεικνύει ότι δεν ισχύει πάντα το σχετικό δίδαγμα από τους μύθους του Αισώπου ότι επωφελείται ο πιο αδύναμος όταν οι άλλοι τσακώνονται, δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία αυξανόμενη πιθανότητα διάλυσης του σχεδίου διάσωσης», αναφέρεται στο δημοσίευμα.
«Η εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ που διέρρευσε στον Τύπο ορίστηκε να συζητηθεί στις 6 Φεβρουαρίου. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Deutsche Bank, η αβεβαιότητα σχετικά με την τρέχουσα β’ αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, που προκαλεί αναταράξεις στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, μπορεί να τραβήξει έως το τέλος Μαρτίου εάν δεν υπάρξει συμφωνία στο EuroWorking Group της 9ης Φεβρουαρίου», σημειώνει επίσης το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι αναμένεται μία έντονη συζήτηση.
Η απουσία προόδου θα μπορούσε να καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις έως και μετά τις ολλανδικές εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου, εξηγεί συγκεκριμένα η γερμανική τράπεζα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια